hur två-vägs dusch dörrar arbete

Utrymme och duschdörrar

Handikapp och 2-vägs duschdörrar

Bekostnad

Tvåvägs dusch dörrar är särskilt lämplig för dem som har svårt att gå in och ut ur en dusch. Dessa duschdörrar rör sig lätt in och ut ur duschen området, och kan lätt dras bakåt och framåt genom att ta tag i handtagen. Med hjälp av 2-vägs dusch dörrar innebär att kan hållas vattnet inuti dusch område, medan det inte finns något problem med att få in och ut ur duschen själv. Konceptet för vikdörr är att de är ledade i mitten, så att de kan vikas på mitten för att medge tillgång till dusch, men gångjärnet i sig är täckt på insidan med vattenbeständiga material, vilket skapar en tätning inom duschen tröskelvärde.

Den största bekvämlighet som två-vägs dusch dörrar erbjuder är att spara utrymme. Dessa typer av duschdörrar är populära i små lägenheter, och områden där det inte finns en hel del utrymme för en traditionell dusch. Dessa duschdörrar kan vara bekvämt för människor som vill lägga till ett eget deras sovrum, men med bara ett fåtal fötter utrymme att göra det. När dörrarna vika in på varandra, och inte svänga antingen ut eller inåt vid användning, de inte begränsar storleken på dusch som det är möjligt att använda.

2-vägs dusch dörrar kan också användas som rymd sparare i fritidshus och RV hem, där utrymmet är mycket begränsat men människor fortfarande njuta av en dusch. Den fällbara kapacitet dörren innebär att de kan passa in i minsta badrummet utan alltför mycket besvär, se till att de inte träffar några andra badrumstillbehör när den öppnas eller stängs.

Dessa typer av duschdörrar kan också vara mycket användbar för den funktionshindrade personen, som dörrarna förblir nära till hands, och inte kräver en hel del rörelse för att öppna och stänga. I stället för de vanligaste typerna av dusch dörr, vecket i mitten gör att dörrhandtag lätt kan gripas av någon som står vid duschen. Detta är idealiskt för någon som inte kan sträcka ut, eller flytta kroppen runt en dörr stängs inifrån. Eftersom de har en begränsad mängd rörelse, kan de också användas på ett säkert sätt för att öppna och stänga, utan risk att de kunde tryckas för långt, och lämna öppningar i tröskel dusch.

För sin storlek, två-vägs dusch dörrar är förvånansvärt sparsam. Fördelarna med att installera vikdörrar, snarare än orubbliga dörrar, är att den förra kan användas i mycket trånga utrymmen utan att behöva ordna badrum, medan den senare kräver en hel del badrum remodeling för att göra det utrymme som krävs. Besparingsfördelarna med att använda en tvåvägsdörr (snarare än en fast ett) är att du inte behöver för att förbättra hela ditt badrum för att installera en användbar dusch i ett litet badrum. Många säljare inser nu att köparna lockas till dessa dörrar, och så att de erbjuder dem till billigare priser.