hur och var man borra hål för att dra kablar genom träskjul

Steg 1: gräva ett dike

Steg 2: Borra inloppshålet

Steg 3: Installera Ljus och uttag

Steg 4: Borra genom Studs

Steg 5: Installera armaturer och ström

Borra hål för att tillföra någon träskjul med ljus och kraft är en enkel process. Alla husägare kan utföra denna uppgift med minimal ansträngning och kostnad, så länge du är villig att spendera några timmar att göra en del manuellt arbete.

Innan du borrar hål i träskjul, gräva ett dike från skjulet till eluttaget, såsom rutan breaker. Om du inte planerar att installera en ny låda från strömkablarna, kör sedan en ledning utanför av kammaren brytare. När diket grävs kör tråden genom ledningen och sedan täcka upp igen med jord och sod.

Om träskjul höjs från marken, borra ett hål från ett av de inramnings dubbar, nedåt genom golvet. Kör din huvudströmmen genom detta hål i rutan breaker, eller kopplingsdosa.

Bestäm var du vill att ljus och butiker att vara, och kör tråd längs reglarna till de punkter där ändarna behöver för att ansluta. Om väggarna är redan installerade på insidan av skjulet, då kan du använda krok och fisk metod. Hur att åstadkomma detta är att hitta platsen för en tapp, säkra en ände av den elektriska kabeln till en flexibel, men fast, stav, och sedan borra några hål. Hålen måste vara på toppen och botten av dubben, båda på samma sida av utformningen materialet. Efter hålen framställs, haka tråden genom det övre hålet och mata den sakta ner. Fisk genom bottenhålet tills du kan ta tag i änden av tråden och dra den genom.

Mitt förslag är att ta väggarna ner, gör sladdarna uppgift, och sedan åter säkra väggarna. Anledningen till detta är att när du installerar lätta och kraftlådor, måste du klippa delar av väggen ändå. Du kan lika gärna underlätta detta arbete genom att ta bort väggar, vilket ger dig fullständig tillgång till inramning dubbar.

Om du måste korsa dubbar för att mata elektriska ledningar där du vill ha den, helt enkelt borra små hål genom utformningen och driva tråden genom det. Använda det minsta hålet som möjligt för att säkerställa hållfastheten och integriteten hos den inramning virke.

Anslut alla lampor och eluttag som du har planerat på. Använd elektriska lock, rätt rutor, och alltid se till att ingen av trådarna är ansluten till strömkällan tills ledningskomponenter har alla installerats,. Installera belysning och kraft till ett träskjul är en lätt uppgift som kan åstadkommas genom den genomsnittliga husägare. Den enda utomstående arbetskraft kostnad som du skulle behöva under det här projektet är att ha en elektriker krok anslutningskabeln till strömkällan. Detta är ett arbete som bara en kvalificerad professionell bör åstadkomma. Fäst aldrig ledningar direkt till strömkällan om du inte är en licensierad och behörig elektriker.