hur mycket bensin gör traktor snöslungor konsumera?

Gasförbrukningen på Snökanoner

Vikt Överväganden

När vädret utanför är skrämmande är det dags att använda vissa traktor snöslungor att klara en bana som krävs för att komma runt. Som carol säger, det finns ingen plats att gå i sådana situationer. Med traktor snöslungor, dock kan man komma runt och fortsätta sina hektiskt även i värsta väderförhållanden. Tyvärr är dessa stora maskiner, medan mycket praktiskt för snöröjning bort, är fortfarande mycket hög i bensinförbrukningen. De flesta av dessa maskiner också använda en högre förorenande dieselbränsle, vilket är mer skadliga för miljön än de är värda.

En liten traktor snöslunga är ungefär lika stor som en genomsnittlig ridning gräsklippare. Faktum är att många människor konvertera en vanlig ridning gräsklippare i en snöröjnings under vintern genom att sätta en modifierad snöblad på framsidan. Det är inte en enkel sak att konsumera samma mängd bensin som de gör när de klipper, dock. Detta är på grund av frågan om vikten.

Vid klippning, gör en Åkgräsklippare traktorn inte driva mycket av någonting. Det går helt enkelt över gräset och har bara att flytta sin egen vikt runt. När den används som en snöslunga är emellertid mer gas används för att det måste driva vikten av snön bort från traktorn. Vatten är naturligtvis mycket tung, och när den är frusen i form av snö kan det vara ännu tyngre. Det finns en hel del dödvikt som måste flyttas runt, och energin för att flytta det måste komma någonstans ifrån. Det innebär att mer bensin konsumeras när du flyttar snö med en traktor snöslunga.

Det är en fördel, men att använda en traktor snöslunga för att flytta snön. Det använder mindre gas än din genomsnittliga pickup, som också vanligen används för att flytta stora mängder snö. Generellt kan du köra din genomsnittliga traktor snöslunga nästan hela dagen på ett par liter bensin. Du kan inte ens köra över staden på denna mängd bensin i en pickup. Det gör traktorn snöslunga en effektivare alternativ än en pickup. Det kan också vara mer portabel och få in mindre utrymmen.

Eftersom traktor snöslungor är ungefär en genomsnittlig ridning gräsklippare kan komma in mer begränsade utrymmen än en större snöslunga. Därför är denna typ av snöslunga används mest på uppfarter och trottoarer. Du kan ta bort en hel del snö med bara ett par liter gas. Ytterst traktor snöslungor är en medelväg lösning för snöröjning. De använder mycket mindre gas än en traditionell rapningar snöplog men de använder mycket mer bensin än bra, gammaldags hårt arbete med en spade. Emellertid kan den tid de sparar vara värt det beroende på hur mycket tid du har.