hur man monterar ett barns lekstuga

behövs material

Innan du börjar

golvet

sidospår Val

Taket

Färdigställande

Rekommendationer och varningar

Att ha ett barns lekstuga i trädgården är en gammal favorit för både pojkar och flickor. Lekstugor erbjuder en lycklig lösning för att hålla barnen utanför och utanför deras videospel samtidigt bygga minnen. Om det tas som en gör-det-själv-jobb, bygga en lekstuga kan förvandlas till en rolig förälder-barn-projektet.

Det första du behöver är en bra uppsättning av lekstuga planer, som i sin tur kommer att ha en lista över nödvändiga verktyg. Men det finns vissa saker kan man alltid räkna med att behöva

Först och främst måste du kontrollera om alla nödvändiga lokala eller läns bygglov. De flesta platser kommer inte att kräva dem för en 10-by-10-fot uthus, men bättre att vara säker än ledsen. Dessutom granska alla planer du måste vara säker på att du har allt som behövs, om du behöver något, kan de flesta lokala byggvaruhus (t.ex. Home Depot) hjälpa. Räkna med att ta en hel vecka eller flera helger, för att slutföra uppgiften.

Märk ut området för barnens lekstuga, vilket gör att det är nivå och fritt från skräp. När man bygger golvets ram, vara säker på att det sitter nivå för att ge maximalt stöd. Klipp och fäst träplankor för golvet.

Bygg din regel (stödbalken) på vilken sidorna kommer att bifogas. Sidor själva bäst byggda på marken, för att vara säker på att de hålls jämn och nivå. När alla sidor är upp, fäst 2 x 4s till toppen runt utsidan av väggen som extra stöd för att hålla dem på plats. Rama ut där fönstren och dörren kommer att vara, och täck med vägg hölje.

Konstruera takbjälkar, ovanpå som du bifoga ditt tak (vanligen tillverkade av plywood). Kom ihåg att en sluttande tak medger vattenavrinning och främjar hållbarhet.

Sätt dina dörrar och fönster, och antingen färg, bets eller använda yttre lack på dina barns lekstuga. Någon av de tre är bra, men var och en har sina egna fördelar och nackdelar, så det bästa valet beror på förväntad livslängd lekstuga och det övergripande utseendet och känner att du försöker uppnå.

Det finns flera saker du kan göra för att förbättra funktionalitet och skära ned på framtida underhåll av din utomhus lekstuga. Till exempel kan du lägga till takpappen och bältros till tak, eller någon typ av sidospår till dina ytterväggar. Alla fönster och öppningar kan ytterligare säkras mot väder och vind med täta,. Dessutom är det viktigt att observera säkerheten vid alla tillfällen. Grundläggande tips inkluderar handskar, skyddsglasögon och annan lämplig klädsel när du arbetar med elverktyg. Om du vill ha makt i din utomhus lekstuga, se till att rådgöra med en elektriker.