hur man justerar gångjärn

Steg 1-Undersök din dörr

Steg 2-Dra åt övre skruvarna

Steg 4-Flytta gångjärnen

Steg 5-Finish

Du måste regelbundet anpassa gångjärn att se till att din dörr stängs ordentligt. Allt du behöver göra är att dra åt skruvarna som i själva verket säkra din dörr i dörrkarmen på rätt sätt. Nedan finns material och instruktioner om hur man justerar gångjärn.

Undersök din dörr för eventuella lösa gångjärn och lösa gångjärnet. Öppna din dörr och se om dina gångjärn har saknade skruvar också. Undersöka din dörr kommer att ge dig en god uppfattning om vad du bör göra för att justera dina gångjärn.

Med en skruvmejsel, dra åt eventuella lösa gångjärnet som du hittar. Normalt har ett gångjärn två skruvar på toppen, som fäster din dörr i dörrkarmen.

Steg 3-Dra åt återstående skruvarna

Genom att använda samma skruvmejsel, dra åt alla återstående gångjärnet. De återstående gångjärnet är ansvariga för att säkra din dörr på plats. Om dessa skruvar inte dras åt ordentligt, kommer dörren inte att stänga och öppna ordentligt.

Om området dörrkarmen där gångjärnet är inställda är spröd och skadad, måste du flytta dina gångjärn till ett område med dörrkarmen som är oskadad. För att göra detta, skruva alla gångjärnen och flytta gångjärnen i ett annat område.

Efter att alla justeringar ovan testa din dörr om den stängs och öppnas på rätt sätt. Om inte, upprepa alla ovanstående förfaranden.