hur man justerar frånluftsfläkt makt

Ge din frånluftsfläkt Mer Ström

Frånluftsfläktar är utformade för att avlägsna vattenånga, dålig lukt och rök från badrum och kök. En frånluftsfläkt drar dessa saker ur ditt hem och skickar dem till ditt hem kanalsystem på utsidan. Däremot kan det komma en tid när du märker avgaser fläkten i badrummet eller köket är inte längre riktigt lika stark eller lika effektiv som det brukade vara. Så, om du märker att din frånluftsfläkt är inte längre kan förflytta luft som det en gång gjorde, finns det några saker som du bör göra.

Om du märker att frånluftsfläkten inte fungerar som det ska, ta bort fläktkåpan och rengör fläktblad och hölje. Med tiden kan smuts och skräp bygga upp på bladet och höljet som kommer att minska effekten av din frånluftsfläkt.

Därefter kontrollera området i vinden runt frånluftsfläkten och kontrollera om det finns hinder för luftflödet av fläkten. Kontrollera att se till att kanalsystemet är intakt och ingenting hindrar luftflödet från frånluftsfläkt på utsidan av ditt hem. Du kanske måste ibland ta bort kanalröret från frånluftsfläkt och skaka ut och ta bort eventuellt skräp som kan blockera luftflödet.