hur man fäster kök skåp öar i golvet

Steg 1: Mätning och märkning

Steg 2: Borrning

Steg 3: Applicera konstruktionslim

Steg 4: Fäst köksskåpet Island

Steg 5: Fäst Kant

Köksskåp öarna är populära eftersom de ger gott om lagringsutrymme och ett extra arbetsområdet. Förutsatt att du har tillräckligt med utrymme i köket, kan det vara ett attraktivt tillägg. De flesta köksskåp öarna är inte stor, men kan ändå vara tung. Många föredrar att ha dem fäst i golvet istället för att vara fristående. Här är de grundläggande stegen i att fästa köksskåp öar framgångsrikt.

Mät utrymme du har tillgängligt, och se till att ge utrymme för en passage runt omkretsen. Markera det område som kommer att tas upp av öarna med en märkpenna. Ange sedan trä knapar på markeringarna.

Med hjälp av en träborr, förborra hålen där skruvarna kommer att införas i intervaller. Du måste ha en med några inches för optimal fastsättning. Sedan, fast trä knapar med hjälp av skruvar som vid varje hål du hade borrats.

När du har borrat alla nödvändiga hål, gäller konstruktion lim längs omkretsen av dubbarna. Använd en hög kvalitet konstruktion lim. Det är bäst att använda en tätningspistol för att underlätta arbetet och säkerställa ett jämnt flöde av bindemedel. Använd den frikostigt och torka bort överflödigt som kan sipprar i onödiga delar och på sidorna.

Med hjälp av en assistent, lyfta köksskåpet ön och sänk den försiktigt på det angivna området, över trä dubbar. Försök att sänka den i precis rätt plats för att undvika att behöva flytta den eller luta det efteråt, eftersom bygg limbeläggning kommer att förstöras i processen och du kanske inte att uppnå ett snyggt resultat. Låt konstruktion lim tillräckligt med tid för att ställa in och kontrollera sedan att ön har fästs väl genom att försöka driva det långsamt. Om det känns ostadig kontrollera om det inte har fästs väl, och tillämpa konstruktionslim där.

Du kan välja att ansluta en kant eller spark skiktning längs basen omkrets. I ett sådant fall, bifoga en remsa av bindemedel runt ön och fixa det prydligt på plats. Du kanske vill fästa med några små yta spikar med jämna mellanrum för att säkerställa en snyggare och mer linjär resultat, snarare än att ha delar av det utskjutande utåt.