hur man fäster inlägg till en cement uteplats

Steg 1 – Konsoler

Steg 2 – Borrning

Steg 3 – Ankare

Steg 4 – Inlägg

Fästa inlägg till en cement uteplats kan verka som en förbryllande jobb. Det finns helt enkelt inget sätt att fästa dem direkt, som trä inte kommer att ansluta sig till cement. Du behöver något som kommer att ansluta sig till två av dem tillsammans. Även då du inte kommer att ha en perfekt, stark passform. Om stolparna används för ett däck, till exempel, i hörnen de behöver för att fästa en stark övre ram för att hålla strukturen säkra.

Du måste börja med att lägga ut där stolparna kommer att träffa cement uteplats och markera mitten av varje plats. Efter att ha gjort det, är det dags att köpa konsolerna och ankare. Du kommer att kunna hitta U parentes järnaffärer. De är gjorda av rostfritt stål, så de kommer inte att rosta, och sidorna bildar en fyrkant runt stolpen. Det kommer att vara en botten för att vara konsolen så att den effektiva fungerar som ett lock.

I centrum av botten kommer att bli ett hål. Detta är för ankaret som fäster det och går in i betongen. Du måste välja ankare som är minst 4 inches lång. Detta kommer att ge tillräckligt djup för att erbjuda rätt stöd vid stolparna på cement uteplats.

För borrning av cement, bifoga en konkret bit till borren. Du behöver en bit som inte är större än ankaret. Om det är för bred ankaret kommer inte grepp tätt nog i cement och dina inlägg kommer att vingla.

Det bästa sättet att veta att du har borrat tillräckligt långt är genom att markera lite i önskat djup. En liten bit maskeringstejp kommer att göra ett bra jobb. Säkerställa att biten går ner vertikalt in i betong, inte i vinkel. När du har borrat varje hål du behöver ta bort cement från det. Om möjligt, använd tryckluft för detta eftersom det kommer att lämna en ren, rak hål.

Skjut ankaret genom hålet i U fästet och skjut den i hålet. Det bör gå hela vägen ner, med basen av fästet vilar på cement. Du kan uppnå en fastare bindning genom att sätta en senare av kisel täta på undersidan av konsolen (för en fastare grepp använder epoxi, men ge det gott om tid att torka innan du fortsätter).

Med konsolen på plats du är nu redo att säkra tjänster till konsolerna. Skjut varje inlägg i fästet tills den trycker mot metall botten. Det kommer att finnas ett hål, möjligen två, på var och en av sidopanelerna. Du behöver för att hamra en spik genom vart och ett av dessa hål, så att varje sida om stolpen är fäst vid konsolen. Detta kommer att hålla det fast. Om du har använt epoxi för att hålla fästena på plats på cement bör du nu ha en fast bindning för var och en av stolparna mot cement uteplats.