hur man bygger ett kapell för en hund penna

Steg 1: Komma igång

Steg 2: Borra PVC-rör

Steg 3: Placering av Pipes

Steg 4: Skär Wires

Steg 5: Fastställande Trådarna

Steg 6: Placera Tarp

Steg 7: Placera Holes

Steg 8: Kontrollera och hållbarhet

Steg 9: Ge din hund Hans Canopy

Att ha en hund hemma innebär att du kommer att behöva bygga en baldakin, så att han kan stanna utanför. En canopy kan ge din hund en sval plats att vila, och det är inte svårt att bygga. Med rätt verktyg och den här guiden kommer du att kunna bygga en fin liten kapell för ditt husdjur. Här är hur du går om att göra det.

Garantera din säkerhet genom att bära arbetshandskar och skyddsglasögon. Som det här jobbet innebär borrning och användning av ståltrådar, är det lämpligt att använda rätt skyddsutrustning.

Du måste borra två hål i båda ändarna av PVC-rör. Det bör finnas en tum avståndet mellan de båda hålen. Du tråd trådar genom dessa hål.

Efter borrning av hål, PVC rören måste placeras ovanpå hunden pennan. Rören måste vara jämnt fördelade. Ett rör måste placeras i mitten, över hunden pennan.

Skär 12-tums långa ledningar. Du kommer att behöva flera stycken. Du kommer att använda dessa trådar att fästa PVC-rör till tarp.

Tråden måste skickas genom hålen som borras på PVC-rör. Tvinna kabeln runt den övre ytan av hundens pennan. Se till att de sitter fast ordentligt. Använd så många bitar av tråd som krävs. Korrekt fästa trådarna till hunden pennan kommer att hindra den från att falla av senare.

Placera presenning över rören och hunden pennan. Tarp bör vara lång. En lång tarp kommer att hänga över hunden pennan, vilket ger en baldakin som utseende. Fäst presenning med hjälp av trådarna. Trä kablarna genom tarp och vrida den runt pennan. Skär små hål i tarp med en kniv. Du kommer att behöva göra flera hål.

Placera hålen på platser där din hund inte kommer att få våt när det regnar. Dessa hål kommer att hindra vatten från att ansamlas på tarp vid regn, och ett sätt att tömma vattnet. Utan dem, kommer vattnet ackumuleras till en nivå där trädkronorna kan kollapsa i hundens pennan.

När du är klar med hålen i presenning, kontrollera robusthet i trädkronorna. Kapellet måste vara robust och inte vinglig.

Nu när allt är klart, kan du ta med din hund till trädkronorna och låta honom se där han kommer att stanna utomhus.