hur man bygger ett inlägg och järnväg staket

Steg 1, mäta och registrera staket Krav

Steg 2, Installera Första och sista inlägg

Steg 3, Installera Rails

Steg 4, Final Finish

Att bygga en post och järnväg staket kan åstadkommas av två personer om materialen köps i förväg, har en plan skrivits ned eller dras ut, och om rätt verktyg finns till hands. Den svåraste aspekten av det här jobbet är att gräva stolphålen och hantera solen, speciellt om det är en varm och solig dag. Materialen kan köpas och levereras av byggvaruhus och är inte särskilt dyrt.

Med ett måttband, ta en total mätning av den totala ytan av den föreslagna anläggningen staket och skriva ner det. Från denna totala mått, bestämma hur många staketstolpar, kommer påsar av cement och fäktning skenor behövas för att täcka detta område. När listan av material sammanställs, ordning eller köpa material som krävs och ställa ut dem på ungefärliga platser.

Med hjälp av en post hål grävare, gräva ett hål för det första och sista inlägg. Gräva hålet ungefär 1-1 / 2 till 2 fot djup, men endast något bredare än varje 4 av 4 efter. Säkerställa att varje inlägg är rak genom att tillämpa den nivå till den främre och höger sida av varje inlägg. Håll inlägg nivå, fyll hålet halvvägs med stenar och kontrollera att det är fortfarande nivå. Fylla hålet med vatten, låt det satt i flera minuter och häll sedan i så mycket betong som behövs för att fylla hålet. Tamp toppen av betongen så att vattnet rinner bort från hålet.

Låt betongen i stolphålen för att ställa upp ordentligt innan vi går vidare. När betongen är inställd, knyt en sträng spänt från första till sista inlägget. Denna sträng kommer att användas för att säkerställa att resten av stolparna ställs in i rätt läge och på den exakta höjden av alla de andra.

Installera första skenorna i spåren på det första inlägget. Placera en andra inlägg där rälsen slut, ta en mätning och gräva nästa hål. Upprepa proceduren för att installera var och en av de övriga tjänster som gjorts i den första och sista inlägget, kom ihåg att placera rälsen mellan inlägg att bestämma positionen för efterföljande inlägg.

Post och järnväg staket kan byggas med ceder eller behandlat virke, målade eller slutade med rentvå eller lack. Stolparna kan även fyllas med ändknoppar att lägga till lite charm till dem om så önskas. De flesta människor vill låta dem åldras naturligt.