hur man bygger ett förvaringsskåp

Steg 1 – Bestäm Mått

Steg 2 – Cutting Pieces

Steg 3 – Montera förvaringsskåpet

Det första steget till att organisera är att utnyttja ett förvaringsskåp eller ett av många. Om du är någon som är praktiskt med verktyg och gillar att farkosten med trä sedan prova på att bygga ett förvaringsskåp själv. De är ganska lätt att bygga och de är ännu ganska billigt. En förvaringsskåp inte tar mycket lång tid att bygga antingen och denna artikel kommer att visa dig hur.

Bestäm hur stor du vill att din förvaringsskåp att vara. Tänk på en förvaringsskåp som en lång låda med en dörr. Du kan lagra vad du vill i förvaringsskåp. Den typ av hårdvara du köper eller eventuella tillägg du gör i denna grundkonstruktion kommer att avgöra storleken på förvaringsskåp. Du kommer att vilja bestämma höjden, djupet och bredden på förvaringsskåp. Bredden plus djup du väljer kommer att avgöra hur stor toppen och botten av förvaringsskåpet kommer att bli. Dörren till förvaringsskåpet är samma storlek som höjden och bredden på förvaringsskåp. Skriv dessa mätningar ner på ett papper referens.

Ta de mätningar som du beslutat om och överföra dem till ved du har valt. Beroende på storleken av förvaringsskåpet kan du kunna använda bara ett enda ark av trä. Efter dimensionerna har dragits på träet kan du sedan börja skära ut dem. När du är klar med att skära ut virket kan du börja slipa kanterna på varje bit. Detta hjälper till att avlägsna ojämna kanter kvar från att skära träet. Slipa träytan samt om du vill. Torka träet ner med en handduk följt av en putstrasa. Färga träet vid denna punkt om du vill, men om du planerar att måla det sedan vänta tills den är monterad.

Att sätta ihop bitarna är som att sätta ihop ett litet pussel. Det är inte en komplicerad process. Börja med att lägga bakstycket på arbetsytan. Placera en tunn linje av trälim längs en av långsidorna och placera en av sidorna mot det så det är lod. Placera flera spikar längs sidan för att fästa den på plats och sedan upprepa med den andra sidan. Lägga till en rad av trälim längs kanten av botten och placera bottenstycket lod och spika på plats och sedan upprepa med toppen av förvaringsskåpet. Mäta en tum från toppen och botten av dörren sedan dela avståndet mellan på mitten. Montera gångjärnen längs en kant av dörren och fäst dörren på framsidan av förvaringsskåpet. Placera vredet 1 tum från den motsatta sidan och centrum. Måla förvaringsskåp om du inte fläcka det i förväg.