hur man bygger en veranda segelflygplan

Steg 1 Välj och renovera bänk för din Glider Seat

Steg 2 Bygg Glider Base

Steg 3- Fäst Pivot Gångjärn för att bilda den glider Rörelse

Verandan segelflygplan vinner nytt erkännande i den 21: a århundradet som en billig, avkopplande bit av utemöbler. Mer mångsidig än en trä eller rotting veranda swing, som är fixerade på ett ställe, är det också mer stabil och mjukare i sin linjär rörelse än bågar av en rocker eller swing stol.

Att bygga din egen veranda segelflygplan är billigt och roligt. Börja med en befintlig fåtölj stil bänk, tillsätt segelflygplan rörelsen, och din totala kostnaden kommer att vara ungefär $ 60. Att bygga en från grunden, köpa segelflygplan-byggplaner och scheman som börjar på $ 10. Du kommer att betala för sväng guider och allt material, och avsluta med en unik, långvarig dekorativa utomhus säte. Följ instruktionerna nedan för att konvertera en bänk till en segelflygplan.

Slim träbänkar med armar och en hög öppen ryggstöd är mest lämpade för segelflygplan. Sand och Refinish bänken så att det ser fräscht och nytt. Päls med väderbeständig lack eller polyuretan för utomhusbruk.

Mäta avståndet mellan frambenen och bakbenen hos bänken. Klipp 2 plankor av ny trä- samma typ som bänken. Göra dem 2 inches bred och 2 inches större i längd än avståndet mellan de främre och bakre bänk ben. Använd två av de 20 dymlingar du behöver för detta projekt, att skapa den första sidan av segelflygplan stödstativet. Skär dymlingar till samma höjd som armstödet handtag på bänken. Vid vila de vertikala tapparna bör vara en 60-graders vinkel mot slutet av plankor och hamras ner för att fästa till plankan.

Bifoga en horisontell tapp som mäter samma längd som bänken armstödshandtag till toppen av de vertikala dymlingar. Gör en andra vertikal planka och plugg romb för motsatt sida segelflygplan stödstativ. Med en annan plugg, göra en andra horisontellt stöd som kommer att vila 3 inches under den övre pluggen. Lägg till en andra stöd träpinne till den andra montern. För ett centralt bänk stöd, lägga varje sidostöd ner,. Nail en mitt lövträ planka till de nedre horisontella dymlingar på varje sida. Bänken kommer att stödjas på denna bit av lövträ och plugg. Spänna mittbänken resten med 2 pluggar fästa vid 90 grader, från mitten av sido plankor till mittpunkten av bänken resten planka direkt ovanför.

4 pluggar måste nu fästas från sidan står till bänken benen. Mät och trimma dymlingar till den önskade storleken. Borra motsvarande hål i benen och plugg. Sväng gångjärn ska fästas i hålen. Fäst 8 sväng gångjärnen genom att skruva sina ändar i rätt hål på läktaren eller bänken benen. Testa segelflygplan och räta bänken – stå anpassning som behövs. Kontrollera om det finns lösa pluggar och skruvar och dra åt eller ersätta dem. För att avsluta segelflygplan sand och päls det med fläck, lack och / eller polyuretan.