hur man bygger en väggmonterad rockhängare

Steg 1 – Ta Mätningar

Steg 2 – Applicera Paint eller polska

Steg 3 – Pre-borrhål för Hooks

Steg 4 – Skruva i Hooks

En väggmonterad klädhängare hjälper inte bara att organisera dina kläder och rockar, det tillför även en estetisk känsla till ditt hus entré eller hall. Även om du kan köpa en mängd olika klädhängare på marknaden, bygga din egen klädhängare tenderar att vara billigare och är mycket enkel att bygga. Dessutom kommer det att vara skräddarsytt och anpassas efter dina behov och krav. Följande steg kommer att förklara processen att bygga din egen väggmonterad klädhängare.

Använd måttband för att mäta vägg område där klädhängare kommer att monteras och köpa en träbit i lämplig storlek. Dela upp trä planka i enlighet med antalet krokar till hands. Till exempel, om du har en 16 tums rack och 4 krokar, göra fyra markeringar med svart markering ca 4 inches isär för att ange var krokarna kommer att placeras.

När markeringarna har klargjorts, lätt sand trä planka med hjälp av sandpapper. Rengör träet med mjuk trasa och applicera ett skikt av färg eller polera med hjälp av pensel. Beslutet att använda färg eller polish kommer att bero på det inre av rummet där stativet är att hängas. Dessutom skulle det vara lämpligt att bära gummihandskar vid tillämpningen polera till träytan. Vänta tills plankan har torkat bort innan du flyttar till nästa steg.

Nästa steg är att pre-borrhål för hakarna där markeringarna gjordes. Sätt på skyddsglasögon innan borrning av hål för att undvika splitter från att gå in i ögonen.

Nu när hålen har förborrade, skruva krokarna i hålen med skruvmejseln. Kontrollera att hakarna har skruvats in ordentligt så att vikten av tunga kläder kan stödjas på dem. Din klädhängare är nu klar att användas och det enda som återstår att göra är att montera den på väggen.