hur man bygger en vägg säng i en garderob

Som har en väggsäng kan vara en mycket bekväm och platsbesparande konstruktion. De är särskilt populär i mindre lägenheter, loft och studior. En Murphy, eller garderob säng kan läggas in på någon plats som behöver utnyttja hela utrymmet. Bygga din egen är inte särskilt svårt, det tar bara tålamod. Här är vad du behöver göra.

Steg 1 Mätning

Det första steget till det här projektet är att mäta både höjden och bredden på garderobsdörren. I vårt exempel kommer vi att använda den vanligaste storleken för en garderob dörr som är 28×72 inches. Om din dörr åtgärder annorlunda bara läsa igenom den här handboken först sedan göra alla nödvändiga ändringar.

Steg 2 Bygg en låda

Använd din furubräder att skapa en grundläggande lådkonstruktion. Bara ansluta fyra furubräder tillsammans med hängslen. Hålla ändarna 26 inches lång och sidorna 80 inches lång.

Steg 3 Fäst Plywood

Lägga plywood på toppen av lådan och borra några pilothål var 10 inches använder din borrmaskin. Fäst plywood in på rätt plats med hjälp av skruvar. Se till att den är jämn och stadig innan vi går vidare.

Steg 4 Förbered Closet

Du kommer att vilja mäta väggen på insidan av garderoben ut 11 inches. Lägga detta gör att du utrymme för lådan och sängkläder. Använd en mattkniv skära helst mattor som kan vara på golvet i detta utrymme. Ytan på golvet måste vara tydlig, företrädesvis täckt av trä. Men en plan yta du har under din matta kommer att arbeta för detta.

Steg 5- fast Gavel på plats

Använd din piano gångjärn på undersidan av gaveln pjäs som så småningom kommer att vara i garderoben. Skruva gångjärnet in i träet. Sätta gaveln på golvet med den sida av gångjärnet mot mittpunkten på golvet. Skruv detta in i golvet.

Steg 6 Konfigurera Bed

Ställ sängen på gångjärnet och markera den punkt i väggen där du kommer att fästa kroken. Skruva kroken i till plats. Frigöra kroken och låt sängen fastställer. Nu kan du lägga till sängkläder, inklusive madrass, täcke och kuddar. Stäng sängen för att säkerställa en god passform. Gör eventuella justeringar som krävs.

Steg 7- dekorativt (tillval)

Om du har beslutat att lägga till dekorativa komponenter, kan du göra det nu. Oavsett om du väljer att måla trä eller använda en router för att ge det en dekorativ kant. Var noga med att ta strö ut först så att du inte kommer att skada den.