hur man bygger en tvättnedkast

Steg 1 – Placering

Steg 2 – Hålstorlek

Steg 3 – säkerhetsskåp

Steg 4 – En annan alternativ

Om du är trött på släpa tunga laster av tvätt upp och ner från källaren, installera en tvätt ränna kan ta hand om problemet.

Det första du måste bestämma är där du vill installera din tvätt ränna. Medan de flesta människor placera dem i badrummet eller ett sovrum, valet är ditt. När du har valt var du vill placera skåpet, kontrollera att se till att du inte kommer att skära igenom alla golv eller takbjälkar.

Innan du börjar skärning, måste du se till att platsen på bottenvåningen matchar med där du vill att tvätten gå i källaren. Bara för att du tror att ditt badrum är direkt över tvättstuga betyder inte att det faktiskt är. Mät ut från väggen där du vill placera toppen av tvättrännan. Med hjälp av denna mätning, gå ner till källaren och med början på samma vägg, se var din tvätt kommer att hamna. Göra nödvändiga justeringar. Dubbelkolla dina mätningar för att undvika misstag.

När du är nöjd med din plats, använder en cirkelsåg att skära hål. Du kan göra hål cirkulär, kvadratisk eller rektangulär. Det måste vara tillräckligt stor för att du kan få din tvätt genom det, men liten nog att skåpet kommer att täcka upp det, åtminstone 12-inches vid den smalaste punkten. Skära ett hål med samma storlek i botten av skåpet.

Nästa, du vill fästa skåpet under tvättrännan hålet med hjälp av spik eller skruv. Du kan också linje skåp med aluminium blinkande att underlätta rengöringen. Om du har små barn i hemmet, kommer du vill lägga till ett barnsäkert lås till skåpet för att prefekt ett barn från att klättra i och faller.

För vissa människor är detta slutet av projektet och de har en tvätt ränna. Men vad händer om du inte kan klippa hål för din tvätt ränna så att den matchar upp med var du behöver tvätten gå? Du kan alltid använda en längd av metallkanal att styra tvätten i rätt plats.

Om du väljer att gå den vägen, måste du klippa hål för att passa kanalsystem. Du kommer att vilja kanalen arbete för att kunna passa tätt in i hålet. När du har kanal i hålet, fäst till antingen skåp eller golvet. Om du vill vinkla tvätten i en annan riktning, fästa två bitar av kanal så att de bildar en vinkel. Metall kanal är också användbart om du bygger en multi level tvättnedkast. Placera en tvättkorg i botten av rännan för att fånga alla av tvätten som är nedbrutet.