hur man bygger en stolpe skjul

Steg 1: Planering av Shed

Steg 2 – gräva inlägg

Steg 3 – Att taket

En stolpe skjul är en grundkonstruktion som vanligen används inom ramen för jordbruket. De är en av de enklaste byggnader att göra, behöver bara de mest elementära bygg färdigheter samt grundläggande verktyg som hammare och spik. Det trä som används för att göra en stolpe skjul behöver inte bli mycket dyrt, och skjulet kan lätt byggas i varje önskad storlek. Efter några enkla steg, kan även en nybörjare hem förbättring fan gör en stolpe skjul.

Även den enklaste av byggprojekt behöver en handlingsplan innan du börjar. Dra ut en tydlig skiss av hur du tänker skjulet för att titta. Detta kommer att hjälpa dig att visualisera skjulet, och att göra nödvändiga ändringar innan du börjar arbeta med trä. Det är en bra idé vid denna tidpunkt för att kontrollera lokala byggnormer, och be råd från din planeringskontoret, eftersom detta kommer att säkerställa att din struktur uppfyller alla krav. När du har fått tillåtelse att gå vidare, rensa vegetation från det område där din byggnad kommer att gå och gräva en sex fot hål som är samma kvadratmeter som din tilltänkta skjul. Fyll 3 fot av hålet med grus och grus, och sedan de återstående 3 fot bör fyllas med betong för att göra en solid grund för din byggnad.

Du kommer att behöva gräva två parallella rader av post hål. Hålen för tjänsterna ska grävas med hjälp av antingen en professionell pot-hål skiljer sig, eller en enkel spackel, och du kommer att behöva tre vardera sidan för ett litet skjul, öka antalet tjänster för att förstora skjulet. Se till att dina hål är något större än stolparna, och är tillräckligt djup för att stödja hela längden av stolparna. Ett lager av grus bör sedan sättas in i botten av hålet, för att säkerställa att hålet har lämpligt dränering. Placera inlägget i hålet och sedan fylla utrymmet runt den med betong. Du bör använda ett stag för att stödja polerna medan betongen inställningen: detta kan göras genom lätt att spika en bit 2-av-4 trä upprätt till hålet. Ta bort detta när betongen är torr.

När stolparna är på plats, kan du börja att bygga taksektioner. Taket är vanligtvis en inverterad V-form, även om det finns andra versioner. Omfattningen av taket bör återspegla spännvidden av polerna som du har placerats i marken. Gå med alla bitar av taket tillsammans, och sedan placera tennplåt ovanpå trätak stavarna. Du bör kunna köpa specialiserade takläggning naglar på en lokal hem förbättring butik. Dessa bör användas för att hålla tenn från att separera från träet taket. När spikning tenn, se till att bitarna överlappar varandra, för att förhindra att fukt från att slå trä del av taket. Lyfta taket på till toppen av polerna, och spika fast i läge. Din pol skjul bör nu vara klar för användning. Om du tänker lagra varor som behöver skydd från regn, kan du skapa väggar på din byggnad genom att täcka polerna med plastfolie.