hur man bygger en stål staket

Steg 1-Utforma Stål Fence

Steg 2-Drive Stakes på varje inlägg Plats

Steg 3-börja gräva

Steg 4-Placera inlägg

Steg 5 Häll i betong

Steg 6-Installera Top Rail

Steg 7-Installera Gunnebostängsel

En ståltaket är en tålig typ av staket som kan byggas för att skydda en fastighet från olaglig inresa samt att lägga till en prydnadsvärde till ett hem. Det håller också barn från att komma utanför hemmet utan en vuxens tillstånd. Det håller även husdjur inne i huset och begränsar dem från att komma ut. Till skillnad från trästaket, är en ståltaket inte utsatta för röta och kan användas under en mycket lång tid. Den kan användas för att omge en gård, en pool, eller någon annan typ av fastigheter som behöver fäktning. Att bygga en ståltaket kan göras så länge man har de nödvändiga färdigheter, verktyg och material. Ett av de enklaste staket för att installera är en ståltaket med hjälp av kedjelänkar. Nedan följer en kort guide till att bygga en bra fast staket för din fastighet.

Mät hela omkretsen på gården eller omslutande område som ska inhägnad. Planera ut avståndet mellan stängselstolpar och avgöra hur mycket stängsel som behövs för projektet. Denna information kan lämnas av ett företag koppleri stängsel material eller tjänster eller kan hittas på nätet.

Kör en insats i varje punkt där stolparna kommer att installeras i enlighet med fastställd plan för stolpavstånd. Använda ett måttband för att säkerställa att varje inlägg läge är korrekt och i enlighet med mäta. Se till att punkterna ligger i en rak linje. Utnyttja strängar och bifoga dem från en post till en annan för att kontrollera om koordinaterna är korrekt placerade.

Börja gräva hål djupt nog för att hålla stålstolpar på plats. Hålen bör vara minst två fot djupt för att ge en stark grund. En post hål digger är perfekt för denna uppgift. Om ett sådant instrument är inte tillgänglig, kommer en spade vara ett bra alternativ.

Placera inlägg i varje hål och placera post lock ovanpå var och en av dem. Se till att varje inlägg sätts fast i marken. Utnyttja en nivå för denna uppgift. Se till att inläggen inte luta åt sidan innan du fortsätter med nästa steg.

Blanda en bra mängd betong, häll det i varje hål och vänta på att torka.

Installera de övre stängerna genom att skjuta dem in i de sling caps ovanpå stolparna. Om skenan är för lång, avbröt extra och se till att järnvägs är tillräckligt lång för att passa in i locken.

Rulla kedjan länk staket och installera på den inbyggda stålstolpar enligt instruktionerna från tillverkaren. Kontrollera att länkarna sträcks tätt nog. Fäst stängsel till inlägg fint med hjälp av fästmaterial.