hur man bygger en skugga låda soffbord

Steg 1 – Planering

Steg 2 – skärmaterial

Steg 3 – Montering

Steg 4 – Skapa Fack

Steg 5 – Finishing Touches

Det är alltid trevligt att visa saker som du är stolt över och bygga en skugga låda soffbord kan vara det bästa sättet att göra just detta. Skapa en fantastisk skugga box soffbord är faktiskt mycket enklare än du kanske tror och du kan använda den för att visa upp alla dina värdefulla ägodelar,. Detta är en unik del av furnature som ser fantastiskt och är en riktig konversation starter. Med alla de rätta verktygen och utrustningen bör du inte ha några problem med att göra en stor tabell.

Innan du kan börja bygga din skugga box soffbord måste du först mäta upp. Bestäm exakt vad du vill sätta i soffbord och se till att den är stor nog att rymma allt. När du har beslutat om storleken på ditt bord sedan måste du beställa glas, se till att detta är tillskurna eftersom skär glas kan vara mycket svårt.

Nästa steg när du vet storleken på bordet är att börja skära trä och MDF för att bilda den grundläggande ramen för soffbordet. Kom ihåg att till skillnad från en normal soffbord kommer det att finnas ett hålrum i mitten. Detta gör det möjligt att sätta alla sorters minnen i de olika facken under bordet.

Se till att du mäter två gånger och klippa en gång. Detta kommer att se till att allt skärs exakt och också att du inte slösa någon materials.Remember, vid skärning MDF du måste bära en ansiktsmask eftersom damm kan orsaka cancer.

Använd trälim och skruvar att hålla ramen tillsammans. Se till att du försänka alla skruvar så att de inte sticker ut. Se till att glaset passar på bordet och att det finns tillräckligt med utrymme hela vägen runt ramen. Spendera tid noggrant montering av bordet så att det är fyrkantig och nivå. Du bör mäta diagonaler för att säkerställa att ramen är perfekt kvadrat.

Vid användning av glas du måste vara försiktig och se till att du bär säkerhetsglas. Det är också en mycket bra idé att använda säkerhetsglas, särskilt om du har små barn.

I tabellen du antagligen att skapa en serie av separata avdelningar. Dessa avdelningar kommer sedan att användas för att lagra dina olika tillhörigheter i. Mät hur stor du vill att varje av facken och skapa detta med trä.

Glas bör sedan fixeras till toppen och botten av tabellen. Om detta är tillskuret då detta kommer att vara mycket lätt och kan helt enkelt placeras mellan stycken av trä för att bilda tabellen.

När du är klar med alla dessa steg kan du sedan lägga sista handen på bordet. När du använder MDF du kommer förmodligen vill måla de exponerade tjänster. Men du kan välja att använda trä i vilket fall kanske du föredrar att färga den. Målning av tabellen kommer att ge det en torka ren yta.