hur man bygger en säng och skrivbord kombination vånings

Steg 1 – Förbered Behövs Lumber

Steg 2 – Montera Bed

Steg 3 – Fäst inlägg

Steg 4 – Tillsätt Desk

Den idealiska säng och arbetsyta för ett äldre barn är en våningssäng med en kamrat skrivbord. Detta arrangemang kommer inte bara att ge ditt barn sin egen säng och utrymme där han kan arbeta privat, men det kommer att frigöra utrymme i sitt sovrum för andra ändamål. Att bygga en sådan säng-skrivbord arrangemang, följ bara 5 stegen nedan.

Innan faktiskt montering bitar av virke för detta projekt, måste du borra hål i vissa virkesbitar genom vilken du kommer att passa eftersläpning bultar som kommer att hålla dessa bitar tillsammans. I var och en av ändarna av dina 75-tums inlägg, borra 2 hål, 2¾ inches från posten ändar. Hålen bör vara ¾-tums isär. Använd en borr som är minst lika stor i diameter som bultarna du planerar att använda. Sedan, i en ände av dina 72-tums inlägg, borra 2 hål. Dessa hål bör vara på mitten, 12 inches i från änden. Sand alla virkesbitar, särskilt ändar som kan vara grov från att ha skurits.

Placera de två 75-tums balkar och de två 36-tums balkar så att de bildar en rektangel med stolparna parallella och strålar parallellt med 36 “balkar på insidan. Alla dessa balkar och stolpar bör ligga på deras smala sidan. placering fördröjning bultar genom de borrade hålen ansluter ändarna av denna rektangel. Sätt skruvarna genom de långa balkar och i kortare balkändarna. Sedan skjuter plywoodskiva på plats ovanpå rektangeln av stolpar och balkar. Använda träskruv på varje hörn av plywood, fästa plywood. När den är på plats och säkras med en skruv i varje hörn, kör ytterligare skruvar längs kanterna av plywood och i ramen bitar.

Position 2 inlägg 3 feet isär och parallellt med varandra. Post slutar med de borrade hålen ska vara vid samma ände och bulthålen parallellt med golvet. Uise en 50-tums planka att ansluta stolparna och ansluta dem med skruvar på varje inlägg. Sedan vända denna anslutna bit över och bifoga en annan 50-tums planka motsatt sätt den första plankan var ansluten. Använd samma procedur för att ansluta de återstående inlägg. För att slutföra sängram, kör bultar genom hålen borrade i stödstolpar och balkar och dra åt bultmuttrarna.

Mellan inlägg på den korta änden av sängen, passar skrivbordet i detta utrymme.