hur man bygger en plast arbetsbord

Steg 1: allt tillsammans

Steg 2: Montering

Steg 3: Slutgiltiga justeringar

Bygga en plast arbetsbord är ett enkelt arbete som endast kommer att kräva några material och verktyg. Plast arbetsbord är lätta vikt och kan lätt flyttas från en plats till en annan. De kan också vara robust, och för att passa alla arbetsplatser. Här är hur du kan skapa din egen plastarbetsbordet.

Du kommer att vilja se till att din arbetsplats är tillräckligt stor så att du kan flytta bitarna runt i den lätt utan att stöta in i något. Detta beror på att du kommer att ha en stor arbetsbänk när de är avslutade, beroende på storleken på plast som du köpt. fungera normalt bänkar är cirka 6 fot lång, eftersom det ger arbetaren med tillräckligt utrymme att arbeta på. Valet är ditt när du går att välja plasten. Du kommer att vilja ta plastskruvar för att hålla plasten tillsammans för att säkerställa att du har en robust bord att arbeta på.

Ta stor bit av kraftig plast för toppen av tabellen, kommer du vill vara säker på att det inte har några sprickor, vilket beror på att det kan bryta lätt om du skulle skruva in skruvarna i det. Det bör vara en fri från eventuella skador. När du har tabellen, kommer du vill vända den över för att visa vad du vill vara i botten av tabellen. Om du köpte plaststänger för benen i tabellen, kanske du vill skära ner dem till en längd som är lämplig för dig om du inte kunde köpa dem i längden du behövde hjälp av en cirkelsåg. Du kommer sedan vill använda en liten mängd av plast självhäftande lim till var och en av stavarna. Detta för att säkerställa att de kommer att stanna tills det börjar bli dags att borra skruvarna i. När du har alla benen på plats, kommer du sedan vill låta limmet torka.

När limmet har torkat, kan du sedan vända tabellen över, skruva benen i tabellen från toppen av tabellen. Se till att du skruva i benen, och inte bredvid dem. Skruva i alla fyra benen tätt. Du kan sedan göra en wobble test för att se om tabellen är robust eller om skruvarna måste skärpas ytterligare för att säkerställa att det är tillräckligt stabilt för att arbeta med, oavsett vad du gör på det. När alla dessa steg är klara, så är du redo att börja använda den nya arbetsbordet för vad du vill också. Detta är ett av de enklaste tabellerna att montera, och om du vill bygga en trä en, kan de bli lätt också. Plast tabeller kommer också färdiga i butiker samt om du känner att du inte är utrustade tillräckligt för att göra ett hemma själv.