hur man bygger en pjäs lada

En pjäs lada kan vara ett barns dröm. Detta projekt kan slutföras över en helg eller två. När du har avslutat en pjäs lada, är det lätt att utöka spel byggnader med ett hus, garage eller utomhus trädgård.

Steg 1 – Mark som plywood bitar är framsidan, baksidan och sidorna av ladan. Rita fönster och en dörrkarm på plywood, Steg 2 – Skär plywood i 6 fot rutor.. Placera en bit på golvet på undersidan ladan och bifoga 4 sidor med träskruvar. I slutändan bör du ha en box.

Skruvvinkelfästen åt sidorna för att stabilisera och stödja husdelen. Skruva annan bit av plywood till toppen av ladugården,. Steg 3 – Med hjälp av motorsåg, skära ut dörrar och fönster från rutan du just har gjort. Använd en slipmaskin för att ta bort splitter och jämna ut kanterna, Steg 4 – Ta ved du bara klippa från ladugårdsdörren och skär den på längden.. Du kommer att använda detta trä för ladugårdsdörren. Sand alla kanter för att avlägsna flisor. Skruv gångjärn till dörren och på båda sidor av ladan dörröppningen;. Steg 5 – Vinkel de två återstående bladen av plywood tillsammans för att bilda ladan rummet. Skruva taket på plats där de möter de övre kanterna av lådan. Skruva en 2-för-1 träbit mellan de två sidorna av taket för att skapa en takbjälke och hindra vatten från att tränga in i taket. Sand alla kanter för att ta bort splitter;. Steg 6 – Med hjälp av barnen, måla ladan klarröd och taket svart. Lägg vita knutar för att slutföra utseendet på en verklig ladugård.