hur man bygger en murad utomhusspisen

Att bygga en murad utomhus eldstad kan vara lite dyr men det är en utgifter som är väl värt pengarna och ansträngning att bygga det.

Vad som behövs

Först du vill spana din egendom och hitta en plats som lämpar sig för att bygga murad öppen spis. Kom ihåg – detta kommer att bli en permanent så välj noga. Nu måste du samla ditt material som innefattar

Steg 1 – Blanda betong

Blanda din betong med vatten och se till att följa anvisningarna på påsen i skottkärra. Se till att blandningen är en bredbar, mjuk konsistens. Du kommer då vill sprida det på den plats som kommer att vara hemma hos eldstaden utomhus. Använd rake att packa det platt tills det är ungefär en tum tjock från marknivå och sedan placera armeringsjärn på blandningen och pressa ner dem tills de är täckta med betong. Jämna ut med en murslev.

Steg 2 – Blanda murbruk och lägg Bricks

Blanda förblandningen murbruk i skottkärra. Du vill bara att blanda en påse i taget för att förhindra den från att torka ut innan du har haft en chans att använda den.

Om du aldrig har satt tegel tidigare kommer du vill hänvisa till en tegelsten om guide innan du börjar. Det är viktigt att murad öppen spis byggas noga med att hålla allt nivå som du framsteg lagren.