hur man bygger en keramisk tegeltak uteplats

En keramisk takpanna uteplats utökar ditt vardagsrum till utomhus och skapar en vacker estetik som är brandsäkra för start. Att bygga en själv är mycket genomförbart om du förstår din takkonstruktionen och grunderna för om kakel.

Vilken typ av tak har du?

Innan du börjar måste du veta vilken typ av takkonstruktion du har i det område du vill placera uteplats. Du kommer också att behöva veta takmaterial och vilken typ av stöd det har. En platt tak är lättast att dyka upp igen och kakel.

Du måste ta de gamla bältros från taket innan du kan göra något plattsättning. Om du har en toppig tak, måste du bygga uteplats i det. Att bygga uteplats strukturen är en stor företag som kan kräva tjänster eller rådgivning av en entreprenör.

Att lägga Tile

Den plattsättning av uteplats taket är densamma som någon annan typ av uteplats kakel. Innan du lägger plattorna du kommer att ha en trä område som är väder. Du kan lägga grus för att främja dränering. Med hjälp av högre kvalitet takpannor kommer att spara pengar i underhåll och reparationer under åren. Dessa särskilda keramiska takpannor är speciellt framtagen för uteplats tak.