hur man bygger en keramisk dusch golvet

Steg 1 – Förbered Murbruk Bed

Steg 2 – Prepping de Plattor

Steg 3 – Plattsättning golvet

Steg 4 – injekteringsbruk runt Tiles

Att ha en keramisk dusch golvet är perfekt, särskilt om väggarna i duschen läggs med keramiska plattor. En keramisk dusch golvet ger ett attraktivt alternativ till de flesta andra typer av golv. Det kan matcha någon typ av väggmaterial eller dusch inredning, samt ge hållbarhet. Fördelen med att installera keramiska plattor i badrummet är att det inte kräver att du är en professionell för att installera dem. Läs vidare för instruktioner om hur man bygger en keramisk dusch golvet.

Det första som måste ställas in är murbruket sängen eftersom det kommer att ligga till grund för keramiska plattor. Montera dusch pan och fodret. När pannan och fodret är inställda, blanda förblandad murbruk med vatten för att komma upp med en konsekvent murbruk pasta. Klipp tillräckligt metallribbor för att täcka hela ytan av duschgolvet och se till att skära en öppning för avloppet. Noggrant tillämpa murbruk på golvet för att skapa grunden för keramiska plattor. Låt murbruket sängen svagt sluttande mot avloppet. Låt murbruket torka under ca 12 timmar.

Bestäm storleken och färgen på plattorna som bäst passar utrymme och stämningen i duschen. Alltid överväga att köpa mindre plattor så att de lätt kan anpassas till lutningen i morteln sängen. Köp brickor med en matt finish, eftersom blanka plattor kan vara mycket hala när de är våta. Mäta hela den del av golvet som väl för att bestämma antalet brickor som behövs för projektet. alltid köpa extra plattor för säkerhets skull.

Förbered thinset murbruk i en hink. Blanda en liten mängd vatten först och blanda med en murslev. Tillsätt mer vatten tills en bra konsistens. Börja kakel på det bortersta hörnet av duschgolvet. Applicera THINSet följaktligen med hjälp av en spackel. Efteråt, tryck på plattorna en efter en tills alla delar av golvet har kaklade. För plattorna vid kanterna av golvet, använda sig av en bricka fräs för att skära dem till rätt storlek. För området runt sjön, lämna lite utrymme för plattsättning senare. När alla brickor är färdiga, gå tillbaka till området runt sjön och skär mindre plattor för att passa runt den. Låt THINSet att bota över natten innan fogning.

Blanda sand fogmassa med vatten och injekteringsbruk runt de områden av plattan för att avsluta projektet. Fyll alla utrymmen med fogmassa och låt det härda helt innan du använder duschen.