hur man bygger en infälld duschhylla

noggrann Märkning

styckningen

Ramar in Infälld Dusch Uppställning

Avslutad Infälld Dusch Uppställning

En infälld duschhylla bidrar till skönhet, elegans, funktionalitet och stil i ditt badrum. Att bygga en liten försänkt område i duschen som kan lagra schampo, duschtvål, och tvål begränsas av utrymme. Den enda tillgängliga område där infällda dusch hyllor kan monteras mellan inramnings dubbar. En bekväm storlek försänkt duschhylla är ca 3-inches djup och 14-inches bred, vilket är avståndet mellan väggreglar.

Det första steget i att bygga duschhylla är att lokalisera väggreglar mellan vilka du planerar att bygga din nisch duschhylla. Leta upp reglarna med noggrannhet innan du fortsätter till nästa steg. Vertikala linjer har bör noggrant märkta bredvid reglarna på väggen där det försänkta hyllan kommer att gå. Använd en nivå för att se till att de linjer du ritar är korrekta och rak. På väggen där du vill att din nisch hylla, skapa en ruta disposition genom att rita horisontella linjer mellan de vertikala linjerna.

Ett hål måste borras i väggen nog att passa din såg i den markerade rutan. Längs de markerade horisontella linjer, skära igenom successivt tills du når det område där du möter den vertikala väggen stud med sågen. Se till att inte skära in i väggen stud. Helt ta bort den befintliga väggbeklädnad genom att skära längs de vertikala linjerna.

För att säkerställa att skivorna passar perfekt i den nisch, är det nödvändigt att mäta mellan väggreglar exakt. Matcha till väggreglar redan på plats, mäta exakt och skär två väggregel ombord bitar för att göra de passar in i nischen hyllutrymme över de vertikala reglarna. Var noga med att testa passa skivorna för att kontrollera noggrannhet.

Montera 2 horisontella brädor till de horisontella kanterna, var noga med att placera ansiktet mot insidan av väggen. Säkra skivorna med hjälp av 2-tum långa träskruvar till befintliga väggreglar.

Täck nyligen preparerat grov ram öppning med en konkret hjälpare ombord mäts och kapas till perfektion. Limma detta backer med hjälp av en fästmassa. Det är viktigt att säkerställa att ytan är klar i ett jämnt sätt för att underlätta kakel installation.

Använd kakelfix att installera brickor du har valt på ytan av hjälpare styrelse. Kakelfix måste tillämpas noga på baksidan av varje enskild sida vid sida. Helt täcka insidan av det försänkta duschhylla genom att skära plattor med hjälp av en bricka såg att rymma kanterna. Låt den torka över natten.

Nästa dag, fyller fogarna mellan enskilda plattor med kakel injekteringsbruk du valt. Använda en murslev som är täckt av svamp för detta ändamål. Torka bort överflödigt kakel injekteringsbruk omedelbart. Avlägsna kvarvarande kakel injekteringsbruk med en fuktig svamp för att ge en komplett torka.