hur man bygger en hund kennel

Steg 1- Material Förberedelser

Steg 2 Fastställande Kennel Storlek

Steg 3 Fäktning funktioner

Steg 4 Sinking stängsel

Steg 5- Egenskaper för Dog Kennel

Steg 6 lämplig plats för hund kennel

Att ge din hund en utomhus hundkoja tillåter husdjur tillräckligt utrymme för att flytta runt. Detta hälsosamt alternativ för att göra dem njuta av friluftsliv kunde byggas av petowner för dem till en lägre kostnad än att ge dem en som är färdiga och skulle kosta dyrt. Att göra en utomhus dörr kennel skulle vara en rolig aktivitet för barnen medan göra dem medvetna om vikten av att ta hand om sina husdjur.

Innan bygga en hundkoja, är det uppenbart att bör kontrolleras zonindelning förordningar på området. Det finns områden som har zonindelning förordningar som har specifikationer på typ och storlek av kennlar som är byggda i en fastighet. Kontrollera uppgifterna med din kommun eller bostads myndigheter.

Avgöra vilken typ av hundkoja ska göras. De material som skall användas bör tåla väder förändringar som vind, regn och snö plus slitage från verksamhet hunden.

Mätningar som ska vidtas för hundkoja, att hela området bifogas för hunden springa och storleken på hunden bör tas noggrant. Bestämma avståndet för hundkoja till ditt hus eller garaget möjliggör extra utrymme att stanna kvar i mellan.

Det är föredraget att stängslet ska användas för hundkoja ska vara tunga, och innehåller giftfri plast för att upprätthålla säkerhetsfunktioner för hund rost och skarpa kanter. Innan du sätter upp stängsel, se till att kontrollera några skarpa hörn och sprickor som kan vara skadliga för husdjur. Spärren för att stänga dörren burar ska vara lätt att använda, men göras säker på att det är säkert nog för hunden att inte kunna driva det öppet på.

Stängsel som ska installeras bör vara väl sunked till marken, liksom bilagor och stöd inlägg. Detta kommer att göra den totala fäktning kraftigare så att ditt husdjur inte bara kunde gräva ur marken.

Den typ av hundkoja byggas bör ha både ett öppet område och en skuggig plats för att underlätta och skydda hunden. Den öppna arean blir hundens utomhusaktivitet område men måste ha skydd från den starka värmen från solen. Det inneslutna området kommer att ge ett skydd för hunden.

Hitta en plats för hundkoja att vara på en höjd för att kunna undgå någon mark kollaps på grund av kraftiga regn. Om detta händer, kan hundkoja vända lerig från jorderosion. En hundkoja skulle byggas och placeras på en höjd eller nivå marken för att medge vatten att enkelt rinna bort från hundkoja som upprätthåller komfortnivå för ditt husdjur.