hur man bygger en grind låda

Steg 1 – Gör en låda Frame

Steg 2 – Tillsätt Topp

Steg 3 – Gör det Tall

Steg 4 – Lägg Support

Steg 5 – Förbered Det

Steg 6 – Lägg Metal

En grind box är en rektangulär låda som sitter nära marken och används för skateboard eller Rollerblade trick. Metallen på sidorna av lådan är vad som kommer att hjälpa din styrelse glida längs kanten samt skyddar lådan från att falla i bitar. Det är inte svårt att bygga men det tar en hel del för att mäta så håll dig måttband och papper och penna till hands. Använd material av hög kvalitet för att se till att din grind rutan kommer att pågå. Allt material bör finnas på din lokala järnaffär.

Gör en ram från 2 x 4: s som är exakt längden och bredden på huvudkortet. I detta fall virket är 3 x 6 så bitarna kommer att vara två sex meters bitar och två som är två fötter åtta tum. Limma och skruva fast ramen tillsammans där fyra tums sida av trä är lodrätt mot golvet.

Rikta in 3 x 6 virkesstycke längs ramen. Skruva i hörnen först och sedan gå tillbaka och säkra mitten. Skruvar var sex till åtta inches. Du kanske vill överväga förborrning dina hål för att undvika att dela din trä. Var noga med att försänka skruvarna för att undvika hakar. Du kan köpa ett verktyg som fäster din borr för att göra det lättare.

Bestäm hur lång som du vill att din grind rutan för att vara. Kom ihåg att du vill kunna få din skateboard uppe så inte alltför lång för bästa trick. En fot hög är ett bra mått. Klipp 4 ben av två x fyror som är tolv inches lång. Fäst dessa ben i varje hörn stag dem med en mindre bit av skrot trä.

Skär ytterligare tre två fot åtta tum 2 x 4-talet. Dessa kommer att fungera som stöd för att se till att mottagaren inte doppa i mitten. Sprid ut dessa var 18 inches och fäst med skruvar.

Om du lämnar benen som de är nu, första gången som din ombord landar på det, kommer det att kollapsa. Att spänna benen behöver två tre, fot lång 2 x 4: s och två som är 5 fot åtta tum. Skapa en ram runt benen som liknar vad du gjorde som toppen av Grind rutan. Kom ihåg att limma sedan skruva alla bitar att hjälpa till med ett starkare band.

Placera en generös mängd av flytande naglar längs den inre delen hos vinkelstången. Tryck på järn på en av de sex fot kanterna. Använd tryckklämmor för att fästa skenan till träet för torkning. Fem timmar är tillräckligt med tid men natten torkning rekommenderas för den starkaste bindningen. Upprepa samma steg för den andra sidan av Grind rutan.

En grind box kan vara ett bra ställe att lära sig några nya skateboard trick. Bara se till att göra din box stabil och väderbeständig. Ett bra sätt att avsluta projektet är att måla det med en utomhusfärg och dekorera om så önskas.