hur man bygger en fågelbad av en parabolantenn

Steg 1: Flytta parabolantenn

Steg 2: Skär Kabel

Steg 3: Måla parabolantenn

Steg 4: Fyll med vatten

Om du har en gammal parabolantenn som har installerats för några år sedan i din bakgård, i stället för att förkasta den skamfläck, förvandla det till en fågelbad. Detta är inte ett fruktansvärt svår uppgift att göra eftersom parabolantenn redan är monterad på gården. Allt detta projekt kräver att du gör är att flytta skålen så att skålen är vänd horisontellt (som motsätter sig att Skyward) och rengöra den från vassa elektroniska komponenter innan du fyller den med vatten för fåglarna att njuta av.

För att skapa en fågelbad av en gammal parabolantenn som du har, här är några av de verktyg, material och steg som du kan följa för att göra detta.

Den äldre parabolantenn i många fall cement i marken i din bakgård. Den sida av den maträtt, som är bred, är placerad uppåt. Du kommer att behöva flytta skålen för att det att möta i ett horisontellt läge. Detta kommer att göra den lämplig som ett fågelbad och låta flyttas parabolantenn för att hålla vatten. Att flytta parabol, ta en skiftnyckel eller tänger och justera stora muttern som håller skålen på plats. Om du kan fortfarande skicka elektroniska signaler till parabolantenn från insider ditt hem, det skulle vara lättare. Det kan också vara mer tidskrävande och lättare att anpassa skålen huvudet manuellt istället.

Se till att chefen för parabolantenn sitter nu på en plan yta när justeringen har gjorts.

Ta en avbitartång och skära bort alla ledningar och kablar som ansluter din parabol på insidan mottagaren. Ledningarna är gamla så kan det vara bäst att använda handskar när du hanterar gamla ledningar och kabelanslutningar. När du tar bort ledningar och kablage från parabolen, ta bort alla bultar eller skruvar som sticker ut från parabolantenn. Gör samma sak för alla anslutningar som är inne i skålen och använder cement för att täcka upp eventuella hål som kan orsaka skålen läcker vatten när du gör dig redo att fylla det för fågelbadet.

Eftersom parabolantenn har varit på gården under en längre tid, är det förmodligen i behov av vissa sprucing. Måla parabol med en Väderbeständighet yttre primer och måla. Detta kommer att ge parabolantenn ett helt nytt utseende och att det ser mer ut som något fåglar kommer till som motsätter sig att en bit av skräp som är installerad i din bakgård.

Efter att ha låtit färgen torka, ta en trädgårdsslang och fyll parabol med vatten. Kontrollera om det finns läckor som kan behöva fyllas eller lagas. Din gamla parabolantenn har nu förvandlats till en fågelbad.