hur man bygger en duschkabin i 10 steg

Steg 1 – Välj stil

Steg 2 – Consult rörmokaren

Steg 3 – Förbered Area

Steg 4 – Läs instruktionerna

Steg 5 – börjar Installation

Steg 6 – Mät Shuntventil

Steg 7 – Installera återstående rutorna

Steg 8 – Installera Plates

Steg 9 – avsluta det

Steg 10 – Installera Fixturer

Du kan bygga en duschkabin i några få steg om du har rätt verktyg och den nödvändiga kunskapen. Här är en snabbguide till att bygga en duschkabin.

Välj stil med dusch stall som du vill. Välj en stil som fungerar bra med det utrymme som du har. Om du har ett stort badrum, kan du överväga att installera en duschkabin avsedd för 2 personer.

Ingenting säger att du inte kan göra VVS själv när du installerar en dusch, men vad du kommer att vilja göra är att vara beredd att konsultera en rörmokare med frågor. Ju bättre förberedd du är, desto bättre blir processen går.

Förbered området genom att installera behövs golvmaterial eller gör något annat som behöver göras innan den nya duschkabin installeras. Om du gör allt detta i förväg, kommer det att vara till stor hjälp.

Detta är ett mycket viktigt steg, eftersom att veta vilka åtgärder som behöver vidtas kommer att säkerställa att du ordentligt installera duschkabin.

Börja med att installera dusch pan, sätta det på undergolvet eller betong över avloppet med en dusch lim. Montera första panel med dusch lim på alla sidor och hörn av icke blanka sidan.

Mät shunten centrum för att vägleda dig i att borra hål för duscharmaturer.

Installera duschpanel där inventarier kommer in, på samma sätt som den första panelen installerades. Installera sedan de återstående panelerna.

Montera bottenplattorna som kommer att rymma glasvägg, med hjälp av blå tejp för att hålla dem samman medan du borra hålen och fäst allting på sin plats.

Placera sidoplåtarna och glasskivan kapslingar. Lägg gummi rörledningar för att säkerställa att hela höljet är helt vattentätt. Avsluta toppen genom att lägga takplattorna till duschkabin. Använd silikon täta att hålla glas sömmarna helt vattentäta.

Tillsätt duscharmaturer, inklusive vreden och duschmunstycke, så snart som alla fogar och lim har inrättat helt. Förhindra läcker med rörmokare tejp på duschhuvudet. Se till att det inte finns några läckor innan du använder din nyinstallerade duschkabin.