hur man bygger en bärbar utomhusdusch

Steg 1: Hitta rätt plats att sätta upp din dusch

Steg 2 – Att bygga Frame

Steg 3 – Montering ihop bitarna

Steg 4 – Installera Curtain

Steg 5 – Ställa in Shower Bag

Steg 6 – Att sätta upp en dusch Station

Steg 7 – Tips och anteckningar

En bärbar utomhusdusch är en välkommen bekvämlighet när du går camping eller på en väg resa. Det är lätt att bygga och lagra. Du kan också köpa färdiga utomhus bärbara duschuppsättningar som kommer i en mängd olika specifikationer.

Med dusch design beskrivs här, kommer du inte nödvändigtvis behöver en hel del buskar för privatlivet. Men det är bäst att ställa in dusch där det finns en hel del gräs eller runt en sten att stå på så att fötterna inte blir smutsiga från leran som kommer att blanda med vatten medan du duschar.

Grundramen blir den nedre torget linje som du kommer att bygga resten av strukturen. Bilda en kvadrat med dina två-tums PVC-rör, i genomsnitt du kan göra det 4 av 4 fot, kan storleken på det beror på dina behov. Du behöver två av dessa, en för den undre och en för toppen. Skär rören till önskad längd och sedan använda armbågen presenningar för kurvor. Köp tre sätt armbågen presenningar för vertikala fogar hissas ovan. Använda PVC-rör klippa ut fyra stycken 6 fot av längd, kommer dessa att vara de vertikala stöden.

Montera de vertikala stolpar i armbågen presenningar för de två rutor som du byggt. Medan fortfarande på golvet passar alla fyra stycken i korrekt och säkerställa en stabil passform.

Om gardinen kommer med ringar, kan du lägga dem i medan du sätter ihop kronan montern. Om du använder en vanlig plastfolie som en make-shift duschdraperi, kan du använda verktyget sladden för att bilda slingor som att hänga gardiner.

Du kan köpa din dusch väskor från någon lokal återförsäljare eller utomhus leverans butik. Dessa saker kommer i en mängd olika. Den mest effektiva är de soluppvärmd nylon slag, som värmer upp lätt i solen, är hållbara och komma med ett munstycke. Du kan hänga den på din PVC ram och din bärbara dusch är klar.

För enkelhetens skull placera en liten fat eller en låda precis utanför dusch och använda den för att placera din toalettartiklar och handdukar eller din ändring av kläder. Detta kan fungera som din dusch station.

Det är bäst att använda starka PVC-rör så att de kan stödja vikten av både duschdraperier och vattenpåsen. Men om du har glömt att packa upp dem innan de lämnar för en camping resa, kan du gå helt infödda och använda träpinnar att bygga din dusch och använda verktyget sladd att binda dem samman.