hur man bygger en 4 bensrack

Steg 1 – Bygg Base

Steg 2 – Fäst Skarvar

Steg 3 – Hitta Center

Steg 4 – Borra Balkar

Steg 5 – Fäst Balkar

Bygg- och Design Tips

En 4 inlägg rack kan lägga lagring och organisatoriska utrymme i alla rum. Gör en själv kan vara ett kostnadseffektivt sätt att lägga till en till ditt rum. De kan vara fristående eller kan sättas in i en garderob för att lagra kläder.

Klädställ används typiskt för att hänga upp klädesplagg såsom jackor, rockar, skjortor, byxor och klänningar. De kan användas enbart eller tillsammans med befintliga garderober i ett rum. Klädställ kan också användas för torkning av våta kläder.

Genom att följa stegen nedan kan du enkelt bygga en fyra inlägg rack. De verktyg som behövs omfattar

Börja 4 inlägg rack genom att skapa en ram med hjälp av fyra 1-by-16-by-4 fot träskivor. Fäst dem på plats med trälim. Nästa, limma 20-by-20-för-en fot träskiva till ramen. Låt trälim torka.

Med hjälp av en hammare eller pneumatisk spikpistol, hammare i sista spikarna för att säkra vart och ett av lederna i ramen. Också använda spikarna för att fästa 20-by-20-för-en fot träskiva säkert.

Slå upp och ner basen, använd din måttband för att hitta mittpunkten av en styrelse och markera punkten med din penna. Borra ett litet testhål genom märket. Radas upp i slutet av ett-för-ett-för-3 fot trä balk med hålet och använder en av de träskruvar att ansluta sig till trä balk till basen.

I en av de en-för-en-av-4 fot träbjälkar, borra ett 1/8-tums djupa hål. På den återstående trä balk, borra fem jämnt fördelade hål som också är 1/8-tums djup. Dessa hål bör vara stor nog för pinnarna att passa, så se till att välja en lämplig storlek borr. Sätt en droppe trälim i vart och ett av hålen och sätta in runt huvud trä pinnar.

Med hjälp av träskruv, fästa träbjälkar tå kanten av 3-fot balk, placera en av balkarna 1 tum högre än den andra.

Se till att låta trälim torkar när man bygger ramen samt före hängande något från trä pinnar. Detta gör det möjligt kuggstången vara dess mest säkra för användning.

För att ge din 4 inlägg rack ett snyggare utseende, kan du använda färg, en fläck eller ett laminat. Se till att rack är helt torr innan du lägger kläder för att undvika missfärgning.