hur man bifoga en Plog till åkgräsklippare

Steg 1 – hitta Attachment

Steg 2 – Installera Plogen i lådan

Steg 3 – Montera Plog

En moldboard plog är en anordning som använder ett skärblad för att skära ner i marken, vilket därefter är rakade över av en andel, som ser ut ungefär som en kil. Detta vänder jorden över, utför funktionen av plogen samtidigt som du kan använda en gräsklippare eller annan liknande ridning enhet. Lägga till en plog till din gräsklippare innebär att du kan flytta marken i en mycket mer effektivt sätt, utan att behöva utföra en hel del hårt arbete för att få resultat. Om du letar efter ett sätt att förbättra din trädgårds kapacitet, då en Plog är ett sätt att uppnå detta. Plogen kan enkelt fästas på de flesta typer av åkgräsklippare.

Din åkgräsklippare är konstruerad för att ha ett antal bilagor monterade på det, och om du har en modern modell, sedan på baksidan av klipparen ska du räkna med att se en liten fyrkantig ruta med ett antal D-ring-anslutningar. Denna ruta kommer också vanligtvis ha en stor skruvbult i toppen, som kan förflyttas uppåt och nedåt. För att placera Plog på din åkgräsklippare, måste du undersöka plogen och avgöra om du kommer att kunna sätt in den i rutan.

Om du har rätt typ av avslutning på din plog, då kan du installera den på klipparen snabbt och enkelt. Skruva av toppen av bulten, antingen genom att skruva loss den med en skruvmejsel, eller med hjälp av en skiftnyckel för att ta bort den. Plogbladet plogen ska sedan flyttas till mitten av torget, och trycks in tills du kommer till ett av hålen. Hur nära du vill plogen att gräva i marken kommer att påverka vilken av de hål du fäster gräsklipparen. När plogen slut trycks igenom, kan du sedan trycka bulten tillbaka ner genom torget. Detta kan ta lite tid, eftersom du behöver att rada upp hålen korrekt. Skruva fast skruvnyckel ner så hårt som möjligt för att hålla bulten i läge.

Om din plog inte passar i den här rutan, så måste du ansluta den till ringarna längs sidan. Detta görs vanligen med en serie av kedjor som är fästa vid ringarna, och krokar på sidorna av gräsklipparen. Helt enkelt ta kedjorna, och dra din plog till utformat läge. Anslut kedjan till ringarna med hjälp av en fjäderklämma, vanligtvis med kedjorna. Du bör sedan kunna ansluta de andra kedjorna till krokar längs sidan av gräsklipparen. Dessa kommer att bidra till att förhindra Plog från att röra sig, och så länge kedjorna är tätt nog, bör plogen rör sig i en rak linje.