hur man bifoga en huvudbok styrelse till en murad vägg

För att lägga till ett däck till ett hem som har en murad vägg, behöver du först installera en huvudbok styrelse. Syftet med denna installation är att det kommer att hålla tillägg säkra huset och hålla den från att röra sig i tider av hård vind. Med andra ord boken kortet är ankaret som håller däcket till huset.

Innan du installerar en huvudbok styrelse till ditt hem, se till att du kontrollerar byggnormer för ditt område och få alla nödvändiga kommunala tillstånd.

Steg 1 – Förbered Wall

Ta bort eventuella sidospår som du kan ha som täcker den del av murad vägg som du vill använda. Se till att det inte finns några elektriska ledningar, ventiler och kranar i vägen. Om det finns, måste du flytta dem till en annan plats innan du börjar.

Steg 2 – Förbered Ledger Board

Använd styrelse som är av samma storlek och typ som styrelsen du tänker använda i leken. Använd den längsta längden av styrelsen för detta ändamål. Det är bra om du behöver skära en del av ett slutet eftersom det är lättare än att behöva ansluta flera små bitar. När man mäter styrelsen för den längd du vill tillåta för en extra 1,5 inches på varje sida för att hänga fälg reglarna. Placera brädan mot väggen och markera kanterna och toppen så att du vet var du ska passa ombord när du är redo att installera den.

Steg 3 Borra hål för installation

Du kommer sannolikt att behöva två medhjälpare för att hålla ändarna av huvudboken styrelse medan du gör dig redo att koppla den till murad vägg. Montera kortet mot markeringarna du gjorde i steg 2 och borra två hål (en i toppen och ett i botten) som är 12 inches isär. Använd en penna för att markera platsen för dessa hål på väggen.

Steg 4 – Borra hål i väggen

Med hjälp av en 3/8 murverk bit i slagborr, borra hål genom väggen på de platser som du markerat. Hålen måste vara minst tre inches djupt in i väggen. Sätt expansionsankare i dessa hål, så att de är i jämnhöjd med väggen.

Steg 5 – Fäst Ledger styrelsen till Wall

Sätt boken ombord på plats igen. Placera brickor över hålen och skruva i 5,5-tums träskruvar i hålen så att de går igenom expansionsankare redan på plats. Brickorna kommer att ge skydd för styrelsen från skruvskallarna. Dra åt alla skruvar på plats.