hur man ansöker strukturfärg i taket

Steg 1 – Förbered Tak

Steg 2 – Välj färg

Steg 3 – Förbered ditt arbetsområde

Steg 4 – Ansök Strukturerad målning

Strukturfärg skapar en annorlunda och engagerande leta efter ditt hus tak. Om du försöker att få en faux stuckatur imitation på ditt tak, behöver du bara tillämpa strukturfärg på det. Dessutom tillämpar strukturfärg är en stor hjälp för att dölja eventuella brister i taket yta eller på dina väggar. Även texturerad målning är mer tidskrävande snarare än vanlig målning, utrustad med rätt leveranser och verktyg, kan du ge ditt hem tak en fantastisk nytt utseende.

Du måste vakuum så mycket spindelväv och damm som möjligt från ditt hem tak. Kom ihåg att undvika att dra vakuum fastsättning över taket och blixt installationer.

Välj färg färg du vill använda på ditt tak. Du är fri att välja något annat än vit. Uttrycka och spegla din personlighet med färgen på färg som du kommer att gälla på taket.

Därefter måste du att mäta den totala arealen av ditt hus tak. Efter, räkna ut hur mycket mängd färg hela området skulle kräva. När du är säker med den strukturfärg mängd som krävs, kan du nu köpa det från ett hem förbättring centrum, färghandel, hårdvara eller brädgård affär.

Notera att förutom strukturfärg, måste du också köpa maskeringstejp, målarrullar och penslar, plast, och en färg spruta.

Ta först så många möbler som möjligt i rummet. Det kommer att undvika skräpar och förhindra färg spill på dem. Wrap att använda plastfolie eller trasa alla våningar längs och andra föremål kvar i rummet. Dessutom täcker de övre tre fötter rummets väggar med hjälp av plastfolie. Du kan helt enkelt häfta eller tejpa plast sheering på plats.

Innan du börjar tillämpa strukturfärg på taket, måste du bestämma om du ska använda en maskin spray eller en vals. Rullprocessen är prydligare, varför du inte kommer att kräva plastfolie längs rummets väggar. Men rullen metod är också mer tröttande och det är svårt att uppnå full täckning av strukturfärg programmet på din tak. Anställa en sprutmaskin är snabbare och ger bättre täckning. Å andra sidan, spraya maskin är rörigt och behöver lite övning innan den används.

Skär in längs taket omkrets om du tänker använda en roller. Du kan skära ner längs kanterna med en engångs skumgummi eller en borste. Roll färgen i taket fält med hjälp av en lång tupplur rulle. Sätt på en eller två beläggningar av strukturfärg.

Använd en mask och täcka dig väl om du kommer att använda en sprutmaskin. Se till att anställa även stroke och bevara en jämn avstånd från taket yta som du målar. Notera att ljuset passerar använder sprutan är bättre än att ha en enda passage som är alltför tung.