hur man ansöker dimensions bältros

Steg 1-säkerhetsåtgärder

Steg 2-Ta bort den nuvarande tak

Steg 3-Check Struktur

Steg 4-Applicera Dimensional Bältros till Valleys

Steg 5 Applicera Dimensional Bältros till resten av taket

Dimensionella bältros är tåliga nog för att hålla ett antal år. De kan också kallas arkitektoniska eller laminat bältros, och deras utseende gör dem verkar tredimensionella, därav kallas dimensionella bältros.

Om taket har en hög stigning, kan det vara svårare att gå på. Du måste klättra på en stege för att avgöra vilka områden kan beträdas, och som kan behöva en annan lösning. Bär gummisulor när man går på taket för att hålla dig från att glida.

Du kan välja att tillämpa dina dimensionella bältros på befintliga tak bältros om du bara har en eller två lager för närvarande ned. Detta är inte det bästa sättet att tillämpa bältros, men det kommer att fungera. Du behöver bara lägga ner några tak cement innan fästa nya bältros. Om du tar bort de gamla bältros, använda en pry bar för att lossa bältros och bli av med dem. Använd din hammare och pry bar för att avlägsna eventuella spikar som kan sticker ut, eftersom de kommer att komma i vägen för nyinstallation.

Se till att kontrollera strukturen i taket innan tillämpa nya bältros. Du kan behöva reparationer ventiler, skorstenar, rännor eller andra delar av taket. Om du söker bältros till befintliga, kan du behöva ta bort eventuella skadade bältros.

Om taket kommer tillsammans vid en dal, använder mineral beläggning för att tillämpa en 18-tums lager av blinkande över dalen. Använd tak cement för att säkra ändarna av blinkande. Sedan täcka området med takpapp. Använd krita linjer för att markera kanterna på dalen. Shingle området från mitten av dalen till kritlinjer första. Om du har ventiler eller skorstenar, måste du också lägga blinkande runt dessa områden.

När du har lagt takpapp på resten av ditt tak, med hjälp av tak cement och naglar vid kanterna, markera mitten av taket med en krita linje. Med början vid botten av taket, tillämpa en rad av starter bältros med takläggning naglar. arbetar alltid från centrum av taket ut till kanterna. Om du inte har en startremsa, kan du använda en vanlig rad av bältros som har haft flikarna avskurna. Den andra raden bör överlappande startremsan. Använd fyra takläggning naglar i varje tak singel, över centrum. Arbeta från mitten ut till kanten, och sprida de dimensionella bältros varje gång. Detta skapar den naturliga taket utseende och hjälper till att skydda ditt tak mot läckor också.