hur man ansöker asfalt takbeläggning

Steg 1 – Köp Asphalt Coating

Steg 2 – Rengör takytan

Steg 3 – Tänk Surface

Steg 4 – Ansök Asfalt takbeläggning

Asfalt tak beläggningen anbringas för att bevara ytan och göra det göra hållbara. Det fungerar bra på tak eftersom det skapar en sömlös, böjlig och långvarigt vattenavvisande skydd. Detta håller ytan i gott skick mot extrema väderförhållanden. Det beläggning kan appliceras genom sprutning, borstning eller färg rullande. Det passar olika typer av takytor såsom metall, aluminium, betong, trä, kakel eller stenar tjära platt.

Den typ av asfalt takbeläggning att köpa beror på takytan tillgängliga. Det är tillrådligt att få en produkt som förhindrar rost, fukt, korrosion och effekter av extrema temperaturer för metall, betong, trä, tjära och sten platta tak. För klapperstensstränder tak, erhålla en produkt som är resistent mot fukt, förhindrar salt, kemikalier och UV-strålar effekt på ytan.

Köp takbeläggning från hårdvara eller hushållsaffärer, annan utrustning och verktyg kan lätt hyras ut och återvände efter att ha avslutat uppgiften.

Eftersom detta innebär att arbeta på höga ytor, se till att säkerhetsföreskrifterna följs hela tiden. Fäst stegen på plats när klättra upp till toppen av taket och uppmärksamma medan du arbetar på ytorna för att förhindra olyckor eller skador.

Beroende på vilken typ av tak som finns, börja med att sopa bort skräp och smuts från ytan. En tuff borst kan användas. Om det är härdad smuts, använd vatten och tvål för att borsta bort. Skölj med rent vatten och låt ytan torka innan ansökan.

För bältros, betong och terrakotta tak, använder pensel eller sprutpistolen för att applicera beläggningen. Se till att asfalten beläggningen inte är för tjock. För vattenbaserade beläggningen, blanda ¼ till ½ en liter vatten för en 5 gallon hink.

För metall, betong, trä, tjära och sten platta tak använder pensel eller sprutpistolen för att göra ansökan. Använd grovt sandpapper för att jämna ut ytan innan ansökan. För vattenbaserade asfalt takbeläggning, blanda ¼ till ½ en liter vatten för en 5 gallon hink.

Applicera beläggningen i temperaturer över 50 ° F. Se till att ytan är ren och torr. Noggrant få beläggningen på taket och fäst den på en säker plats. Använda en liten behållare för att ladda beläggningen till en sprutpistol om utrustningen som används.

För Shingle tak, börja med en enda ansökan och låt den torka innan en annan beläggning. Två skikt rekommenderas för denna typ av tak.

För metall, betong, trä, tjära och sten tak, rekommenderas att tillämpa tre skikt. Placera ett lager i taget och låt den torka innan nästa en.

Taket beläggningen torkar snabbt i varmt varmt väder.