hur man anpassar en mikrovågsugn för att passa din utekök

Steg 1 – Fit

Steg 2 – Väderskydd

Steg 3 – Använda

Steg 4 – Rengöring

Steg 5 – Effekt

Ett praktiskt tillägg till din utekök är en mikrovågsugn. Det låter dig laga saker snabbt och snyggt, och även värma upp resterna. Med tanke på den begränsade rum i en utomhus kök, montera en mikrovågsugn i utrymmet och att hålla ut av vädret kan vara en utmaning. De är inte de enda faktorer som du behöver tänka på med en mikrovågsugn i ditt utekök, dock.

Det finns olika storlekar av mikrovågsugn över, och en liten en kan lätt klämma in ett litet område av bänkskivan i din utomhus kök. Om räknaren utrymme är begränsat, kan du sätta andra köksmaskiner ovanpå mikrovågsugnen. Gå till minsta möjliga mikrovågsugn du kan hitta. Moderna ugnar bör ändå vara tillräckligt kraftfull för att hantera alla dina behov.

Vid slutet av utekök säsongen bör du alltid flytta mikrovågsugn till en torr, inomhus plats. Aldrig lämna den utanför hela vintern. Rengör den ordentligt varje vår innan du sätter tillbaka utanför.

Att hålla den säker från väder och vind samtidigt som det är utanför, se till att den är skyddad från regn och vind av en vägg, vilket särskilt säker på att den bakre delen av ugnen är täckt. Pluggen område måste också vara noga skyddas från vatten. För att se till att detta sker, bör kontakten vara i en vattentät låda. Uttaget bör vara en jordfelsbrytare typ.

Dessa är idealiska för utomhus platser där väta och fukt kan vara ett problem eftersom det kommer att stängas i händelse av ett problem och kommer att förhindra eventuella elektriska stötar när du använder apparaten.

Du kommer att göra så mycket användning av din mikrovågsugn utanför som du skulle i köket. Detta innebär att det ibland kommer att ha omfattande användning och vid andra tillfällen bara sitta där. Som ytterligare ett sätt att skydda mikrovågsugn från möjliga vattenskador, när det inte används bör du hålla en monterad plasthölje över det. Eftersom det är monterad inte kommer att blåsa bort och det kommer att hålla vattnet borta.

Du bör hålla din mikrovågsugn rengöras efter varje användning. Använd tvål och vatten och se till att torka upp all smuts och skräp. Detta kommer att hålla skadedjur och myror borta från mikrovågsugnen. Kom ihåg att rengöra insidan av mikrovågsugnen, alltför. Små bitar av mat kan finna sin väg in där och locka till sig insekter. Avyttra all skräp i en soptunna.

Se till att du har gott om kraft i ditt utekök att köra mikrovågsugnen tillsammans med andra apparater. När du är underhållande, det sista du vill är att blåsa en brytare. Beräkna hur mycket ström du utekök kommer att dras, totalt upp strömstyrkan på alla dina apparater. Se till att du använder en krets som är tillräckligt stor. Kom ihåg att kontrollera din GFCI utlopp varje år.