hur man anpassar en kylare för att passa din utekök

Steg 1 – Att välja modell

Steg 2 – Väder provtrycks

Steg 3 – Energialternativ?

Steg 4 – Storlekar

Slutsats

Många människor vill ha ett utekök för sommarmånaderna. Det gör det enklare utomhus fester och grillning. Men med så många marknader och alternativ där ute, kanske du vill veta hur man få det att fungera för dig. Här är några grundläggande information om hur man hittar en och få fast i din utomhus kök.

Du hittar alla olika storlekar och typer av kylare, så kanske du vill jämföra några märken och modeller för att hitta vilken som passar dina behov bäst av dem alla. Du kan troligen göra detta genom att jämföra dem i butiken via priser och de funktioner som de har. Du kan också jämföra dem med vad du vill eller behöver ur kylaren, som storlekar, lagring och energialternativ.

Du kommer sannolikt ha en kraftigare ett än en bärbar skum baserad en, så plast kommer att vara din bästa insats på en väderbeständig kylare. Du kan också hitta några som är av metall, men plast kommer sannolikt att vara det vanligaste att du kommer att snubbla på under din strävan att hitta den perfekta kylare för dina behov.

Du kommer att stöta några energialternativ när du funderar på att köpa en. De vanligaste körs antingen kör inte på strömmen eller de körs på batterier. Eftersom de flesta hem inte har eluttag utanför, kan de inte vara ansluten till arbete. Dock kan du kanske hitta en om man tittar tillräckligt hårt eller köpa en på nätet. För de som körs på batterier, vilken typ de kör på kommer att variera från märke och modell. Den klassiska och tillfällig version använder is för att hålla saker kallt i det.

Du kommer att behöva hitta en som passar dina lagringsbehov och passar i din utomhus kök. Om du kök är redan byggt, en mindre campus storlek bör vara perfekt för dina behov. Om du har ännu att bygga en, bör du planera köket runt kylaren och därmed göra kylarna storlek mindre begränsad eller viktiga.

Den goda nyheten är att de flesta är små i storlek och kan lätt passa under bänk eller tabeller om det behövs. Lagringsnivån bör vara den största frågan som du kommer att möta. Många kommer bara hålla ett par artiklar i den vid tidpunkten, så beroende på dina behov kommer du vill ha en att göra jobbet åt dig. Till exempel, om du bara kommer att använda det för händelser en mindre kommer att vara bra. Om du planerar att använda den regelbundet, bör du överväga att få en större för detta ändamål i stället för en mer portabel en som används för camping.

Dessa är bara några saker du bör tänka på när man köper en utomhus kylare för ditt kök. Att köpa en kanske inte låter tankeväckande, men du bör tänka på några saker fortfarande. Eftersom inte varje kylare är densamma, kommer du vill få ut det bästa du kan och se till att det är den perfekta.