hur lång tid att vänta mellan trä staket fläck rockar

Väder

Tid

Att upprätthålla en trä staket fläck kräver olika uppmärksamhet än fläckar för inomhusändamål. Torktiden kommer att bero på vädret, och tiden mellan tillämpningar kommer också att variera. Om du planerar att använda en bets för ett staket, här är vad du bör veta om torkning gånger.

Vädret kommer att påverka hur lång tid det tar för varje skikt av färg för att bota. När du arbetar med mer än ett lager är det viktigt att kontrollera väderleksrapporten innan du börjar. Du vill försöka plocka en tid då du kommer att ha torrt väder och låg luftfuktighet. Regn kommer naturligtvis skada ytan om fläcken inte har torkat, och mycket fukt ökar torktiden.

För klart, torrt väder du kommer att vilja vänta minst 12 timmar mellan varje lager av färg. I områden där luftfuktigheten är hög, kommer torktiden förlängs. För relativ fuktighet av under 30 procent, den torra tiden mellan varje skikt kommer vanligtvis inte behöva förlängas. Relativ fuktighet mellan 40 och 60 procent kan öka mängden tid till 24 till 36 timmar. Mer än 60 procent är inte ett perfekt läge, det kan ta flera dagar för fläcken att helt torr.