hur garageports kablar fungerar

Tension Kablar

Emergency Release Cable

När det gäller garagedörrar kablar är det svårt att förstå exakt vad som händer när de fungerar. Här är en guide som hjälper dig att få veta mer om garageports kablar och hur de fungerar.

Strömförande ledningar i garaget är installerade med en bildskärm på dem som kan mäta och upptäcka någon form av slack som sker när det fungerar. Utan denna bildskärm kablarna inte kommer att kunna fungera eller om monitorn upptäcker slack i kablarna inte kommer att tillåta garaget för att öppna. Spänningstråden är fäst på en ände på botten av garageporten i en slits och då är vilar på trumman nära toppen av garageporten spåret. Många gånger kommer det att bli problem när spänningen kablar lossna från trumspåret och du kommer att behöva justera dem. Andra gånger kan problem uppstå när spänningen är alltför snäv och du kommer att kunna berätta eftersom dörren inte kommer att stänga hela vägen. Om det är för lös, vanligen bildskärmen inte gör det möjligt att röra sig eftersom det inte kan ta kabeln och när det kommer ner kan det slog i marken för hårt, att bryta den. Så kablarna måste vara tätt, men inte för hårt eller löst och rakt på trumspåret för att fungera korrekt. Kablarna arbeta på ett spår och som porten går upp eller ner, kommer kablarna på dörren spår antingen lossa eller dra åt detta.

Även om det kan låta förvirrande, kablarna i garaget är inte svåra att ersätta eller åtgärda om något händer med dem på egen hand. Du kan följa installationsanvisningarna eller ens titta på rad för att se det enklaste sättet att sätta allt tillbaka tillsammans. Det viktigaste är att se till att spänningen kabeln är rätt längd och att den träs genom ordentligt.

Nödöppnaren kabeln på garaget är stor om du får dörren till papperstrassel eller om din makt hamnar gå ut och din öppnare inte fungerar. Det är i grunden installeras i garageporten i ett litet hål. Då kabeln rullas och sedan i garaget dörröppnare Vagnar den är ansluten till en nödsituation spärren. Genom att vrida nyckeln, kan låskroppen dras genom dörren som i sin tur kommer att föra kabeln med den. Att göra detta kommer att bidra till att ta bort luckan i kedjan eller bälte som den är på och tillåter dig att öppna dörren manuellt utan att skada den. Många människor har den här kabeln fäst vid ett rep, så att det är lättare att komma till.

Dessa två är de viktigaste kablar som fungerar i ditt garage och spänningen är den viktigaste som arbetar för att hjälpa ditt garage fungera korrekt.