hur en pool jonisator verk

Negativt laddade joner

döda bakterier

Hur vet du att det fungerar?

Bevis på Filtration

Testresultat

En pool jonisator fungerar genom en elektrisk process som syftar till att släppa ut koppar- och silverjoner i vattnet i stället för skadliga kemikalier.

Med användning av en mycket låg spänning, jonisator frigör miljontals negativt laddade silver- och kopparjoner i vattnet.

Dessa band med någon bakterier, alger och virus och döda dem genom att bryta ner cellväggarna och förändra enzymbalansen i cellerna.

Ofta låg spänning som används i jonisatorn kommer att producera ett vitt moln i vattnet. Detta är ett bevis på att bakterier, virus och alger har dödats.

Avräkning av molnet kommer att visa att den ökade storleken av döda celler, (på grund av de bundna jonerna) har gjort det möjligt för poolen filter för att avlägsna dem.

Tester har visat några anmärkningsvärda resultat för pool jonisatorer och det har förekommit uppgifter om att de är hundratals gånger mer effektiv än kemisk pool behandling,. De överlägsna resultat för filtrering efter en jonisator har använts har visat att kristallklart vatten kan framställas genom filtren utan behov av att använda starka kemikalier som klor.