hur du lägger till mer utfyllnad till knästående Chiar

Steg 1: Ta bort gammalt material eller Padding

Steg 2: Förbered en ny Säten

Steg 4: Fäst tygklädsel

Om du har en lite slitna eller används knä stol, kan du piffa upp och göra det bekvämare genom att lägga till extra stoppning både sitsen och knäet vila. Följ dessa steg för att enkelt lägga till mer skum när du behöver det och klä ditt arbete.

Om du vill ha extra stoppning på stolen, är det bättre att ta ut den gamla stoppning och ersätta det med ett nytt tjockare stoppning. Om du försöker att bygga upp den befintliga stoppning, kan resultatet bli både rörigt och ful.

Skruva loss sätet och knäet vila och ta bort dem från stolramen. Ta bort nubb eller klamrar som håller den nuvarande stoppning med en skruvmejsel och en tång. Gör detta noggrant på grund av det material som du tar bort kan användas för att skapa mönster från den nya tyget. Du kanske också kunna återanvända skum eller bomull från den befintliga stoppning.

Om befintliga stoppning limmas på, riva bort och skrapa vad återstår att få en ren yta.

Lägg skivorna för sätet och knäet vila ovanpå skummet (skummet kan vara av tjockleken och hårdheten som passar dig bäst). Märk ut måtten för stoppning var noga med att lämna en marginal på omkring ¼-tums runt.

Klipp ut skummet med hjälp av en sax. Centrera styrelsen på skummet och limma ihop dem ordentligt med starkt lim. Du kan välja att använda en ljus bomull stoppning eller lager ovanpå skummet i vilket fall detta extra lager bör lätt fästas så att det inte blir klumpar.

Steg 3: Förbered tygklädsel

Använda gamla klädsel som ett mönster, klipp ut nya klädslar från tyget noga med att lämna en marginal på ca ¼-tums runt. Se till att du har tillräckligt av en ersättning om den nya stoppning är tjockare än den gamla.

Det enklaste sättet att fästa tyget till vadderad styrelse som du har förberett är att använda en häftpistol. Börja från baksidan av kortet och häfta tyget i centrum. Dra försiktigt för att hålla tyget sträckt och förebygga rynkor, häfta vid samma punkt på framsidan av kortet.

Upprepa processen på sidorna och hörnen dra materialet över hörnet och häfta samtidigt förhindra rynkor bildas.

När du har avslutat hörn, kan du arbeta dig med din häftpistol med utgångspunkt från hörnen och efterbehandling i centrum

Om du är missnöjd med resultatet eller har gjort ett misstag, det finns ingen anledning till panik. Bara dra honom ut häftklamrar och börja om på nytt. Allt du behöver göra nu är att sätta tillbaka sätet och knästöd till stolramen och du har en knästående stol skräddarsydd för din personliga komfort.