hur du lägger till foder för att bambu romerska nyanser

Steg 1: Ta bort Bamboo Shades och lossa lyftkomponenter

Steg 2: Mät mått på baksidan av skugga

Steg 3: Klipp och sy Foder

Steg 4: Sy kantband Loop Band till Foder

Steg 5: Fäst Foder

Steg 6: restring Slingorna och Rehang Shade

Även bambu Roman nyanser lägga till en delikat luftighet till ditt rum inredning, ibland måste du sålla ut mer ljus från rummet. Följ dessa anvisningar för att billigt och enkelt lägga till en foder nyanser själv.

Steg 1: Ta bort Bamboo Shades och lossa lyftkomponenter

Som fodret måste gå under lyft strängarna, måste du ta bort dem. Skär lyftkablarna försiktigt längst ned slinga varje lyft sträng kolumn, i syfte att sätta tillbaka dem senare. Markera dem för vänster, mitten och höger så att du installerar dem på rätt sätt. Ta bort varje slinga för lyft strängar som är fäst till baksidan av skuggan. Du kommer inte åter dessa, men kommer att fästa nya slingor förmonterad att kantband.

Steg 2: Mät mått på baksidan av skugga

Få de exakta måtten på baksidan av skuggan för att avgöra din foder är färdig storlek, från basen till den översta raden av slingor. Tillsätt 2 inches hela vägen runt för att sydda fållar.

Steg 3: Klipp och sy Foder

Klipp tyget blackout till önskad storlek, och fäll ner och trycker på råa kanter av en tum hela vägen runt. Skär hörnen på diagonalen, och vik och järn ner andra tum för de färdiga fållar. Sy fållar på symaskinen, först de vertikaler, sedan fållar över bredden. Tryck på fållade kanter ut så smidigt och platt som möjligt.

Steg 4: Sy kantband Loop Band till Foder

Lägg ut fodret på en stor plan yta, antingen ett stort matsalsbord eller en ren plats på golvet. Mäta en kolonn längden av fodret, 2 inches inåt på vardera sidan från fodret kanten, och centrera en tredje kolumn mellan dem. Dra riktlinjer fullängds på med en penna och måttstock. Nåla fast kantband sling band till fodret högra sida (fållade kanter ner) och sy dem om hur du använder symaskinen. Var säker på att de går så rakt som möjligt upp fodret.

Steg 5: Fäst Foder

Hand, tack fodret till bindnings strängar av bambu roman skugga, uppifrån och ned efter kantband strängar, och sedan tvärs över bredden på slingor från topp till botten. Gör dessa stygn tätt men inte för hårt, så att fodret kan vara flexibla. Sy fast varje hörn på sin vertikala och horisontella kanten ordentligt, för att hålla fodret dold bakom skuggan front.

Steg 6: restring Slingorna och Rehang Shade

Lossa sträng ekollon och fäst lyft strängarna i de nedre öglorna i varje kolumn. Passera varje sträng genom alla dess slingor upp till toppen av skuggan. Sätt strängarna genom list loopar och ut till dragsidan. Sätt tillbaka och knut av sträng ekollon. Testa nyligen fodrade skugga för korrekt veckning, lyftning och sänkning.