hur du lägger till ett garage verkstad till ditt garage

Steg 1 – Framställning

Steg 2 – Rita det på papper

Steg 3 – Åter mäta allt

Steg 4 – Installera belysning och uttag i utvalda platser

Steg 5 – Beställ Wood

Steg 6 – Gör din Workbench

Chansen att lägga till ett garage verkstad till din befintliga garaget är en möjlighet man inte får missa. Alla hus som är utrustad med en snyggt utformad garage verkstad ökar omedelbart i värde. avgöra hur mycket utrymme som finns i ditt garage som kan ägnas åt en verkstad.

Planeringsstadiet är avgörande för korrekt organisation av ditt garage verkstad. Se till att ventilationen är bra.

När du planerar en sådan övning, är det lämpligt att först helt rensa det område du kommer att utnyttja. Detta ger dig utrymme för att mäta och märka ut området som ska innehålla verkstaden.

När du har markerat de samlat områden, överföra detta till papper. Detta kommer att ge dig en grundläggande layouten av vad du ser framför. Även om du nu har markerat där dina befintliga verktyg kommer att placeras, planera nu för framtiden. Det är mycket lättare att planera för belysning i början än att se tillbaka 6 månader senare och inser du borde ha lagt ett utlopp närmare till bänken. Dessutom bestämmer hur mycket av det arbete du kan göra själv och hur mycket måste göras av en fackman.

Med din plan i handen, åter mäta hela layouten av garaget verkstad och markera den med krita. Detta är det skede där du kommer att kunna märka några skillnader och justera för dem. Märk ut där varje eluttag ska placeras och vilken spänning det borde vara. Vissa poster behöver en högre spänning än andra. Se till att belysningen är belägna i rätt position för det arbete ni kommer att göra det.

Märk ut där varje eluttag ska placeras och vilken spänning det borde vara. Vissa poster behöver en högre spänning än andra. Se till att belysningen är belägna i rätt position och höjd för det arbete ni kommer att göra. När du är i ett skede där du vet vart du vill ha allt, är det dags att få en offert från en professionell. Se till att professionella vet vilken spänning varje plugg är att vara och vilken typ av belysning du behöver. Du kan göra det själv om att du har elektrisk kompetens.

När dina planer är klara och de elektriska delarna är klar det dags att beställa trä, skruvar och vägg klipp för att slutföra projektet. Om du har planerat på rätt sätt kan du beställa trä i de exakta storlek du behöver för varje objekt.

Din arbetsbänk kommer att vara centralt för alla dina aktiviteter i ditt garage verkstad så se till att den är korrekt placerad. Din arbetsbänk ska ha tillräcklig förvaring under det och en bakplatta som att hänga verktyg och nödvändiga uttag ovanför. Om ryggstöd är ovanför butiker se till att du inte skruva in några kablar. Markera dessa ut på väggen för att se. Innan du installerar ryggstöd, placera varje verktyg på det på en plan yta som golvet. Beskriva varje objekt med en Koki eller krita och skruva hållaren för verktyget på plats. Nu måla innanför konturerna att utse där verktyget går. Nu kommer du att kunna se en saknad verktyg med ett ögonkast.