hur du lägger till blinkande till en källare avstigning fönster

Installera Blinkande till en grov Öppning

Steg 1 – Välj din Blinkande

Steg 2 – Var ska man börja

Steg 3 – Sill Blinkande

Steg 4 – jamb Blinkande

Steg 5 – Secure Fönster

Tillämpa Blinkande till befintliga fönstret

Steg 1 – Ta bort Nails

Steg 2 – Lossa Siding

Steg 3 – Skrapa

Steg 4 – Blanda och Spray

Steg 5 – Seal

Steg 6 – Tillämpa Blinkande

Steg 7 – Nail det Down

Om du vill undvika att vatten läcker in i en källare avstigning fönster, kommer du förmodligen installera blinkande till det. Du kan få blinka i vinyl, plåt eller band. Den senare är den nyaste formen av blinkande men det kan brytas ned i extrema temperaturer eller vid exponering för ultraviolett ljus. Plåt är vitt använd men kan vara svåra att arbeta med och vinyl är billigt men inte så starkt som plåt. Det är viktigt att den installeras korrekt eller det kommer att tillåta vatten att komma in och du kan uppleva röta. Du kan installera blinkande dig en grov öppning eller ett befintligt fönster.

Det finns ett par typer som rekommenderas starkt: 30 lb. kände bitumenimpregnerat kraftpapper eller vanligt förekommande plåt blinkar bästa bredden är 12 inches med 9 inches som minimum (aluminium eller galvaniserat stål.).

Börja från botten, arbetar din väg till toppen. Det kommer att vara överlappande men det är önskvärt.

Installera tröskeln blinkande genom att sätta den längst ner på den grova öppningen. Använd din måttband för att se till att du klippa det så att det överhäng med ca ½-tum i varje ände.

Installera jamb blinkande ovanifrån spetsen av den grova öppningen till under basen av tröskel blinka. Det kommer att överlappa med tröskel blinkande.

När du har säkrat fönstret på plats, installera huvudet blinkar längst upp i fönstret, går längre än jamb blinkar på båda sidor. Den övre kanten av den blinkande vidhäftas till konstruktionen och bottnen är installerad över huvudet fin.

Ta spikar från den övre fönsterkanten med hjälp av nageln avdragare.

Använda din kofot, lossa sidospår lite så att du kommer att kunna passa blinkande under den.

Skrapa ut alla gamla täta med en spackel.

Blanda vatten och blekmedel i en sprayflaska. Spraya på höljet för att avlägsna eventuella spillror. Glöm inte dina handskar och skyddsglasögon.

Applicera en tunn linje av silikon för att hålla vattnet från att komma in i höljet och sidospår.

Mät och kapa din aluminium blinkar så att det kommer att hänga med ½-tum. Applicera blinka som beskrivs ovan, med början vid tröskeln och efterbehandling på toppen, överlappande med blinkande redan på plats.

Slip blinkande under sidospår. Med hjälp av nageln set, sänka spikar i de redan existerande hål. Fyll spikhål med kitt och sand när det är torrt.