hur det håller upp? den minsta stud finder du någonsin behöver

StudPoP är en liten och enkel regeldetektor som använder en magnet för att lokalisera dubbar. Medan metoden är inte revolutionerande, denna fiffiga lilla verktyg hittat ett sätt att tydliggöra processen samtidigt lägga lite stil.

Traditionella magnetiska stud Finders leta efter någon typ av metall i väggen, men när du bara har små skruvar eller spikar för att hitta, kan detta vara svårt och lätt att missa när du flyttar över den vidsträckta. Men StudPoP hittat ett roligt sätt att fånga din uppmärksamhet när du har drabbats guld.

ämnen

StudPoP s neodymiummagnet är ansluten till en liten “Popper” spak som hoppar upp när du stöter på metall i din vägg. Rörelsen är så plötsligt, kan du även höra snäpp eftersom det dyker på plats. Det är väldigt lätt att använda och vi kunde göra sveper över vår vägg snabbare än vanligt eftersom Popper gjorde ett bra jobb att ta tag vår uppmärksamhet.

Den StudPoP har att dess magnet är större och starkare än konkurrentens, hjälper det att hitta dolda metall, även om det är en halv tum djup. Vi har försökt det ut på gips, en strukturerad yta, sheetrock, och marmor och kunde enkelt hitta metallfästelement varje gång. Enheten gled lätt över de flesta ytor, och inte lämna ett märke. Den hade lite problem med vår texture område, men vi bara sätta en liten kartong under StudPop att glida och det fungerade som en charm.

Hela enheten är tillräckligt liten för att hålla i fickan, kommer in på lite över en tum i diameter, och är tillräckligt lätt för att ta med överallt. Den StudPop kommer också i en mängd olika färger som går längs med dess roliga och enkla atmosfär. Det är fortfarande görs i USA av uppfinnaren själv och säljs på Amazon för ca $ 10.