heta ämnen: kan vinden isolering avskräcka råttor?

Original Post: Vilken typ av isolering hjälper avskräcka Rats?

Höjdpunkter från tråden

ämnen

Här på vi njuta av att tillhandahålla en plats där hem förbättring nybörjare och experter kan komma samman för att utbyta idéer och råd. Inuti våra forum kan användarna göra sökningar trådar för att se vilka utbyten sker på ett ämne av intresse eller starta eget dialog genom att publicera något för samhället att delta i. Med över 250.000 medlemmar och räknar, är denna resurs ganska aktiv så varje vecka vi lyfta en av de samtal som bara kan hjälpa dig med att nästa DIY projekt.

Tyvärr, det finns ingen råtta säker isolering. Men det finns alternativ för att hålla råttor ur vinden och vinden isolering. Ta en titt på några av de råd som ges av dessa DIYers.

tak-medlem

Vilken typ av isolering är en råtta minst favorit isolering? Jag vet att ingen isolering är 100% råttsäker, men säkert olika typer av isolering hålla dem ut mer eller mindre.

PJmax Group Moderator

Roxul skulle vara det minst gnagare vänliga … utom kanske för cellulosa.

XSleeper Medlem

Möss älska alla typer av isolering lika. Jag vet inte att spray skum testades i studien nedan, eftersom det var inte populär när detta test gjordes, men jag skulle tro att det skulle vara liknande polystyren.

https://www.google.com/url?sa=t&sour…g0BdL3C71RV7dw

IMO spray skum skulle vara din bästa insats, men gift betesstationer bör nog användas på vinden för att hjälpa till att kontrollera antalet oönskade hotellets gäster.

Bud9051 Medlem

Alla luftgenomträngliga isolering gör det möjligt för dem att upptäcka vad som finns på andra sidan och sedan de kommer att gå rakt igenom den. Jag har sett plywood där jag misstänker att det var en liten lucka som gav motivation för dem att utforma sin egen dörr.

Din defensiva åtgärder bör börja på utsidan med fällor och bete (om det tillåts) innan de får in. Sedan gillar jag att ha fällor där jag kan se dem lätt att veta när de har hittat en ny entré. Råttor är sällsynta här, men möss är överallt, och de kommer att hålla ute tills de hittar en svag punkt,. Vart du funderar på att installera råttsäkra isolering, måste det antingen innesluten på alla sex sidor, lufttät, eller har en trådnät täcker att de inte kan komma igenom.

Tony P. Medlem

Medan cellulosaisolering är mindre mus / råtta vänliga än andra isoleringsmaterial val, tror jag inte det kommer att “avskräcka råttor.” Men, även om den gjorde det, vad betyder det egentligen? Om till exempel sätta dig isolering i vinden som inte är råtta vänlig, kan jag inte föreställa råttorna lämnar byggnaden, de skulle bara gå någon annanstans. När allt råttor inte gå in i din byggnad på grund av isoleringen.

Eliminera råttor är en tre fronter

Om du har tillräckligt med råttor att tänka isolering alternativ (och en är för många) är posten inte längre ett problem, och jag föreslår att fokusera på att döda först. Gör det till en brett upplagd attack med mer än ett gift och en mängd olika fällor. Det finns tekniker för att maximera fälla framgång och jag skulle undersöka dem.

Slutligen, du talar om kryp?

Läs mer eller ge råd här

http: //www.this hemsida / forum / isolering-strålande ånga hinder / 562.838-vad-typ-isolations hjälper-avskräcka-rats.html