heta ämnen: inga genvägar golv

Original Post: Laminat / Pergo har kommit upp i köket … kan jag lägga vinylplattor på toppen?

Höjdpunkter från tråden

Här på vi njuta av att tillhandahålla en plats där hem förbättring nybörjare och experter kan komma samman för att utbyta idéer och råd. Inuti våra forum kan användarna göra sökningar trådar för att se vilka utbyten sker på ett ämne av intresse eller starta eget dialog genom att publicera något för samhället att delta i. Med över 250.000 medlemmar och räknar, är denna resurs ganska aktiv så varje vecka vi lyfta en av de samtal som bara kan hjälpa dig med att nästa DIY projekt.

En av stöttepelarna för DIY hem förbättring är genvägen och stora rutan butiker är fulla av produkter som endast DIYers skulle använda. Vissa är användbara och även hög kvalitet, men när det kommer till ditt golv, det är bokstavligen där du har att ta ställning och göra det rätt. Forumet håller med.

Mystery123 Medlem

Laminat / Pergo har kommit upp i köket. I några områden, tar det tofflor och en resa fara. Kan jag på något sätt limma de delar ner och lägga vinylplattor på toppen, eller behöver helt ta bort Pergo först?

Tack för förslag.

joecaption1 Medlem

Allt måste gå. Det misslyckades troligen på grund av fukt. Vad är det som över? Varför plattor och inte ark linoleum?

Mystery123 Medlem

Jag kan använda ark. Plattor kom ihåg på grund av enkel installation (inget lim behövs, lätt att bära och skär etc) .; Jag måste göra badrummet först. Köket är användbar men definitivt behöver bytas ut.

joecaption1 Medlem

Är det en platta enligt våningen? Om du pratar om skal och stick kakel, jag ber er att inte någonsin överväga dem !!!!!!!!!!!!

Läs mer på: http: //www.this webbplats / forum / fast lövträ tillverkade-laminat-golv / 511.832-laminat-Pergo-har-come-up-kök-can-i-lay-vinyl-plattor-top .html # ixzz2lt2ecbIG