heta ämnen: Hur öppnar jag fönstret?

Ursprungliga inlägget: att försöka lista ut hur man öppnar fönstret

Höjdpunkter från tråden

Här på vi njuta av att tillhandahålla en plats där hem förbättring nybörjare och experter kan komma samman för att utbyta idéer och råd. Inuti våra forum kan användarna göra sökningar trådar för att se vilka utbyten sker på ett ämne av intresse eller starta eget dialog genom att publicera något för samhället att delta i. Med över 250.000 medlemmar och räknar, är denna resurs ganska aktiv så varje vecka vi lyfta en av de samtal som bara kan hjälpa dig med att nästa DIY projekt.

Om du aldrig har sett en typ av lås eller spärr innan, öppnar det kan vara ett pussel. Det finns inga dumma frågor i DIY (mestadels) och om du inte vet något det lönar sig att fråga. Det är vad forumet är till för. Men om du vet något och du Bobble bollen, förvänta sig ribb från andra stamgästerna. Och du kan räkna med att få svaret i slutändan.

Exolios Medlem

Jag försöker få mitt vardagsrum fönster öppnas för att tvätta utsidan av det (det verkar min lägenhetskomplex inte tvätta dem själva), men jag har fastnat på hur man faktiskt öppnar nämnda fönster. Den har en konstig lås, visas på bilden.

Jag är förbryllad vilken typ av nyckel eller skiftnyckel jag behöver öppna. Kan detta lås skräddarsys? Jag är definitivt inte en expert när det gäller detta, så det är därför jag ber om hjälp här!

Tack, Åh, och jag har också försökt att använda detta, men det helt enkelt inte passade.

Pilot Dane Group Moderator

Verktyget du länkade har fyrkantiga, fyrsidiga hylsor. Huvudet i mitten av lås är en hexagon med fem sidor. Har du provat en vanlig skiftnyckel eller uttag?

Furd Medlem

“Huvudet i mitten av lås är en hexagon med fem sidor.”

WOW! Jag lär mig något nytt varje dag. Jag har alltid trott att en hexagon hade sex sidor och en pentagon hade fem sidor. Även jag har aldrig känt en standardnyckel eller uttag var för användning på en femsidig mutter eller bult.

Ärligt talat, den enda gången jag såg en femsidig skruvhuvudet var på låsmekanismen till en underjordisk nyttighet valv, något som den genomsnittliga personen inte bör undersöka. Oh, ja, ventilskaftet och locket beror på brandposter i mitt område är också femsidig att hålla bönderna från diddling med dem.

czizzi Medlem

Hmmm …. Den sarkasm är stark med denna Obi-Wan.

Här är svaret du har letat efter – Depå lås

https://www.truth.com/products/Comme…ustodial-Locks

Furd Medlem

“Hmmm …. sarkasm är stark med denna Obi-Wan.”

Jag kunde inte ha gjort det utan Pilot spelar den del av den raka mannen.

Tack för att skicka den bilden av den specialnyckel. Jag har sett fönstret spärrarna i kommersiella byggnader.

Pilot Dane Group Moderator

Pentagon … hexagon … vad är skillnaden ??? Kanske det är därför jag har problem vid stoppskyltar?

Läs mer snark på: http: //www.this hemsida / forum / bostäder-kommersiella-säkerhet-lås-nycklar-dead-bultar / 508.557-försöker-siffra-out-hur-open-window.html # ixzz2ifMhhGQl