heta ämnen: att bli av Poison Ivy

Original Post: Poison Ivy!

Höjdpunkter från tråden

Här på vi njuta av att tillhandahålla en plats där hem förbättring nybörjare och experter kan komma samman för att utbyta idéer och råd. Inuti våra forum kan användarna göra sökningar trådar för att se vilka utbyten sker på ett ämne av intresse eller starta eget dialog genom att publicera något för samhället att delta i. Med över 250.000 medlemmar och räknar, är denna resurs ganska aktiv så varje vecka vi lyfta en av de samtal som bara kan hjälpa dig med att nästa DIY projekt.

När det rör sig i, kan poison ivy vara svårt att bli av med, speciellt om du är känslig för det. Du kan titta men du bättre inte röra. Du kommer att klia som en hund, så fort du börjar röra runt. Så vad gör du om det? Fråga forumet.

oceanbluehawk Medlem

hi y’all

Vi har en våt väder bäcken i vår bakgård. Jag tillbringade 3 timmar häromdagen dra ut poison ivy och allehanda pensel. Jag vill spraya den med ogräsmedel. Några förslag? Det finns träd i närheten, men inte för nära.

Tack

Grov tupp Medlem

Jag tar hand om det runt här med glyfosat (Roundup). Använd 41 blandades vid 01:30 förhållande (eller starkare) procent och väta giftek med den. Du kommer att se gulfärgning i fyra till fem dagar och död Poison Ivy i cirka 10 dagar.

Hustru är oerhört reaktivt till det och hon får på ett uppdrag att utrota den från någonstans i närheten. Vi använder en fläck spruta, skjuta en ström, och driva vår CUV längs vägbanan medan hon sprutar Poison Ivy,. Ha en 300 yard klar zon runt gården. (Birds reseed det årligen, så det är en kontinuerlig process för att hålla den undertryckta.)

Bud9051 Medlem

Jag har funnit att dra den bara tar bort växten och inte rötterna, som regenererar. Dessutom är det de blad som du vill träffa med ogräsmedel. RR fläck spruta är vad jag använder också för att hålla efter nya framväxande växter. Jag märkte bara en invasion från min grannes egendom, som han gör ingenting. Inte säker på att han kommer att vara glada när de döda bladen börjar dyka upp, men det måste styras.

Pilot Dane Group Moderator

Det viktiga är att spraya och döda Poison Ivy innan du skär ner eller försöker ta bort den. Herbiciden (glyfosat) är endast absorberas genom en växter blad. Besprutning marken, rötter eller ett träd stam har ingen effekt. Jag spraya och sedan ger den åtminstone en vecka för herbiciden vara helt absorberad så att den kan döda rötter.

Läs mer: http: //www.this webbplats / forum / trädgårds-trädgårdsskötsel / 529.461-gift ivy.html # ixzz376TWDi90